Credite de pana la 20.000 de lei de la Mozipo

Poti sa obtii in doar cateva minute sume de bani de pana la 20.000 de lei de la Mozipo, cu dobanda de la 4.9%.


Mozipo ne suprinde placut la inceput de an, cu creditele lor de pana la 20.000 de lei, cu o dobanda incepand de la doar 4.9%, inedita spunem noi pentru sectorul nebancar.

Una dintre IFN-urile cu experianta deja in piata - Mozipo, cu peste 10 ani de experienta (infiintata in 2007), ofera credite online cu precedura simpla si clare, in conditii transparente, avantajoase pentru clienti.

Vestea buna pentru anul 2019 este ca de acum poti imprumuta sume de bani mai mari de la Mozipo - de pana la 20.000 de lei, pe o perioada de maxim 6 luni.
Rata dobanzii creditelor Mozipo este de 319% pe an, daca creditul are o durata de 1-2 luni. Altminteri, pentru perioade mai mari de timp, rata dobanzi creste, dupa un grafic pe care il puteti studia singuri pe platforma online a IFN-ului (toate ofertele de dobanzi).

Conditiile de accesare pentru creditul Mozipo:
- cetatenie romana
- varsta intre 21 si 70 de ani
- carte de identitate permanenta
- cont bancar la o banca comerciala
- venit stabil
- sa nu aveti datorii actuale.

Pentru a accesa un credit trebuie sa va deschideti un cont pe platforma online Mozipo. Trebuie sa va inregistrati, cu alte cuvinte. Urmeaza apoi sa completati datele personale.

Dupa ce v-ati inregistrat, urmeaza sa solicitati semnarea contractului prin intermediul unui curier.

Pentru a solicita un imprumut online, trebuie sa completati formularul pus la dispozitie cu datele dumneavoastra.

Trebuie sa incarcati o copie dupa buletin si dupa dovada de venit care atesta veniturile din anul curent si din anul trecut, dupa caz.

Dupa ce vi se proceseaza cererea de credit, poti sa iei un imprumut online ori la un birou Mozipo.

Pe cei de la Mozipo ii puteti gasi in Bucuresti, Str. Baratiei nr. 31, Sector 3, telefon 031 9454, tot in Bucuresti pe str. Pantelimon, nr. 93, Sector 2, telefon 021 312040, ori in Ploieesti, Bld. Republicii, nr. 104, Bl. 12 C parter. Programul de lucru Mozipo este de luni pana vineri de la 9 la 18.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet