luni, 15 aprilie 2013

CREDITE NEBANCARE RAPIDE

IMPRUMUTURI NEBANCARE RAPIDE


Daca aveti restante in baza de date a Biroului de Credit este putin probabil ca veti obtine un nou credit. Cu toate acestea, orice banca sau institutie financiara nebancara, are politica proprie, deci decizia finala le aprtine. Daca figuri in baza de date a Biroului de Credit asta nu inseamna ca nu veti mai obtine niciodata vreun imprumut. Institutiile financiare nebancare vor lua in consideratie mai multe aspecte, insa pana la urma veti gasi o institutie care sa va inteleaga motivatia personala. Pentru a spori sansele de obtinere a unui imprumut in aceste conditii este importat sa va interesati si sa aplicati la cat mai multe institutii.

Institutiile financiare nebancare (IFN) duc o politica mai permisiva, acestea va accepta mai mult motivatiile personale in deterimentul bancilor cu care sunteti in conflict, insa, trebuie sa aveti in vedere ca si costurile unui credit de la o institutie nebancara este mai ridicat.

Iata cateva din institutiile financiare nebancare pe care le puteti contacta in vederea obtinerii unui imprumut rapid:

Verida Credit

    Website: www.verida.ro
    Telefon: 0213083311
    Contact: contact@verida.ro

Cetelem IFN S.A.

    Website: www.cetelem.ro
    Telefon: 0213120220
    Contact: office@cetelem.ro

Provident Financial Romania IFN S.A.

    Website: www.providentfinancial.ro
    Telefon: 0213122266
    Contact: provident.romania@provident.ro

EFG Retail Services IFN S.A.

    Website: www.euroline-cards.ro
    Telefon: 0213084000
    Contact: relatiiclienti@euroline-cards.ro

BRD Finance IFN

    Website: www.brd.ro
    Telefon: 0213014830
    Contact: contact.brdf@brd.ro

UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

    Website: www.ucfin.ro
    Telefon: 0212009700
    Contact: ucfin.contactclienti@unicredit.ro

Credex Finantari IFN S.A.

    Website: www.credex.ro
    Telefon: 0801025839
    Contact: office@credex.ro

Garanti Credite de Consum

    Website: www.garanticreditedeconsum.ro
    Telefon: 0212089260
    Contact: crediteconsum@garanti.ro

EOS KSI Romania SRL

    Website: www.eos-ksi.ro
    Telefon: 0213055484
    Contact: sales@eos-ksi.ro

Imprumutul nebancar cel mai rapid, atunci cand te gasesti intr-o situatie delicata este imprumutul rapid la domiciliu, oferit pana in prezent doar de catre Provident, din cate stim noi. Aceasta institutie ce ofera credite nebancare, pune la dispozitia clinetilor formulare ce se pot completa online si consultanti care iti vin acasa pentru a discuta conditiile de creditare.


Aceasta institutie financiara nebancara ofera un serviciu de acordare de credite si preluare a ratelor direct de la tine de acasa.

Facilitatile puse la dispozitie de Provident:

 •     Usurinta – nu ai nevoie de giranti pentru credit ;
 •     Rapiditate – obtii suma dorita in maxim 48h de la solicitarea imprumutului ;
 •     Siguranta – nu percepem penalitati de intarziere sau alte comisioane ascunse ;
 •     Confort – obtii suma dorita direct acasa, iar sumele returnate sunt preluate direct de la tine acasa de catre reprezentantii nostri ;
 •     Eficienta – returnezi imprumutul in propriul ritm ;
 •     Confidentialitate – iti asiguram protectia datelor personale.

 •     De asemenea se mai ofera credite personalizate in functie de preferintele si posibilitatile fiecaruia:

 •     Poti solicita orice suma intre 500 si 3000 lei;
 •     Poti obtine un imprumut chiar daca ai fost refuzat de catre alte institutii financiare ;
 •     Poti obtine un imprumut pentru orice scop ;
 •     Nu ai nevoie de giranti ;
 •     Rambursezi sume stabilite in functie de capacitatea ta de plata ;
 •     Ratele saptamanale sunt incasate direct la tine acasa, de catre reprezentantii nostri ;
 •     Nu exista penalitati de intarziere la credite ;
 •     Nu exista comisioane ascunse ;
 •     Toti termenii colaborarii, la acordarea unui credit, sunt prezentati clar si corect ;
Ce numar de telefon are Provident? Cum aflu numarul de telefon al filialei Provident din orasul meu?

Am intalnit de nenumarate ori aceasta intrebare (sau asemanatoare): cum aflu numarul de telefon sau adresa Provident din orasul meu? Provident Financial nu are filiale ci reprezentanti locali. Drept urmare, numarul de telefon este unic, valabil pentru toata tara.

La data la care publicam acest material, numerele de telefon afisate pe site-ul Provident sunt:

- Numar scurt: 021 98 77

- Numar Romtelecom: 021 275 75 75

- numar SMS: 1805
Va punem la dispozitie informatiile furnizate de Provident Romania. Nu stim perioada de valabilitate a numerelor de telefon. 

Dacă doreşti mai multe informaţii despre serviciile şi tipurile de împrumut oferite, ne poţi contacta fie telefonic, fie prin poştă, fie prin e-mail. De asemenea, te invităm să vizitezi secţiunea noastră de întrebări frecvente.
Contactează-ne telefonic

Ne poţi contacta la numărul 021 98 77.

Jurnaliştii care doresc să afle mai multe informaţii ne pot contacta la 021 312.22.66 sau în scris la relatiicuclientii@provident.ro.
Contactează-ne prin poştă

Ne poţi scrie pe adresa: Provident Financial România, Departamentul de relaţii cu clienţii, str. Şerban Vodă nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucureşti.

Ne vom da silinţa să răspundem oricărei întrebări legate de produsele şi serviciile noastre în maximum trei zile lucrătoare.
Contactează-ne prin e-mail

Ne poţi scrie la adresa: relatiicuclientii@provident.ro
Puteti accesa rapid un credit nebancar, avand in vedere ca Provident va pune la dispozitie si varianta de imprumut nebancar la domiciliu. Acest tip de credit este unul foarte avantajos pentru cei care nu au timp. In alta ordine de idei, fie ca dati un telefon, fie ca veti completa un formular online, puteti aceesa oricand un imprumut nebancar, intr-un mod rapid. Astfel aveti posibilitatea de a face rost urgent de bani. 
Creditele nebancare sunt o punte de salavare, atunci cand te aflii intr-o situatie dificila.

Aceste facilitati puse la dispozitie pentru creditele nebancare apartin firmei amintite mai sus si, apartin ca atare. Nu ne asumam actualizarea acestor informatii cu privire la imprumuturile nebancare pe care respectiva societate le acorda.

Un alt tip de imprumut nebancar urgent, desi acesta modalitate este utilizata si de catre banci, in imnprumuturile bancare, este creditul online. Institutia respectiva iti pune la dispozitie un formular, in care tu iti exprimi preferintele cu privire la valoarea imprumutului, la intervalul de timp in care doresti rambursarea, la veniturile tale si eventual informatii despre alte credite bancare sau nebancare pe care le mai ai in curs, informatii despre restante la banci sau la institutii financiare nebancare, etc.

Daca ai nevoie de bani rapid, a apela la cea mai apropiata banca poate sa nu fie cea mai buna optiune. Probabil de ce ai tu nevoie este un imprumut rapid pe care sa-l poti obtine imediat. Una dintre cele mai bune variante este de a apela la institutiile nebancare. Acest tip de imprumut rapid se poate obtine mult mai usor si fara a fi nevoie sa prezinti prea multe garantii sau chiar deloc.

In functie de cat aveti nevoie, puteti solicita imprumuturi intre 500 si 2500 de lei pe o perioada de 56 de saptamani. Clientii mai vechi pot solicita sume mai mari.

Institutia financiara nebancara se asigura ca va puteti achita de ratele lunare si implicit ca puteti sa va platiti creditul nebancar in totalitatea sa.

Avantajele unui credit nebancar: nu i se cer solicitantului prea multe acte, nici nu este verificat la Biroul de Credite si nici nu conteaza daca a avut sau are alte împrumuturi, timpul foarte scurt in care poti face rost de suma de bani necesara.

Dezavantajele unui credit nebancar: este DAE uriasa (dobanda la credit este foarte mare, ordinul de marime a acestia este aproape dublu fata de ce ofera bancile), rata trebuie achitata saptamânal, în timp ce la restul creditorilor se achita lunar.

Motivele serioase sau mai putin serioase care te determina sa apelezi la a contracta imprumuturi nebancare, trebuiesc evaluate cu multa atentie. Nu te inhami la un credit nebancar, daca nu stii despre ce e vorba. Te interesezi, citesti legislatia, urmaresti cateva oferte puse la dispozitie de institutiile financiare nebancare, care prezinta respectivele oferte. Contractarea unui credit, fie el bancar sau nebancar, trebuie vazuta ca o ultima solutie, in momentul in care te gasesti intr-o instabilitate financiara. Pentru a contracta un credit bancar sau nebancar, in principiu, trebuie sa poti sa-l returnezi, ceea ce inseamna un loc de munca stabil, cu perspectiva de viitor. Nu te apuci sa iei un credit, atata timp cat stii ca nu-l poti returna.

In alta ordine de idei, imprumuturile nebancare sunt apelabile in cazuri de urgenta imediata, insa de fiecare data, trebuie avuta in vedere modalitatea de returnare a sumei datorate de debitor.

Cum poti afla daca poti apela cu incredere la un imprumut nebancar?

Este simplu. Iei legatura cu o institutie financiara care ofera asemenea credite si te informezi. Este indicat sa o faci si pe contpropriu si de asemenea, sa vezi mai multe oferte. Un credit nebancar devine oportun cand timpul te preseaza sau cand nu ai alta solutie viabila imediata. Nu considerati imprumuturile nebancare ca o portita de iesire dintr-o criza finanaciara. E posibil sa va treziti cu mari neplaceri cauzate de neplata ratelor uneui astfel de credit.

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand va hotarati sa contractati un credit nebancar. Institutiile financiare nebancare care pun la dispozitie astfel de credite va informeaza inainte de contractare, insa, este bine sa cunoasteti toate detaliile, chiar daca la prima vedere par neimportante. Un credit nebancar poate avea si o fateta mai putin cunoscuta de dumneavoastra. Un imprumut solicitat este intotdeauna o roata de moara pentru cel care-l contracteaza. Este bine sa cunoasteti in detaliu toate aspectele care pot aparea ulterior contractarii acestor credite nebancare.

Faceți căutări pe acest blog