Credite rapide doar cu buletinul 2014

Oferte simple de imprumuturi rapide doar cu buletinul in 2014


Credite rapide doar cu buletinul cauta o mare parte din vizitatorii blog-ului nostru, motiv pentru care trebuie sa informam cititorii nostri ca astfel de imprumuturi exista doar in reclame, pentru ca in fapt, credite rapide doar cu buletinul nu au exista nici atunci cand erau permise, intr-un fel sau altul.

Chiar si in anii de dinainte de criza, creditarea doar pe baza buletinului era pura reclama, pentru ca in fapt se solicitau si alte documente justificative, ca: fluturasul de salariu si o factura de utilitati, precum si un numar de telefon fix, din cate-mi amintesc, unde trebuia sa fi gasit in perioada ce preceda acceptarea creditului.

Nici in zilele noastre nu exista credite rapide doar cu buletinul, acum, spre deosebire de atunci, s-a impus prin reglementarile BNR si legile in vigoare, existenta unui grad de indatorare maxim, ce ingradeste accesul la astfel de imprumut doar cu buletinul.

La nivelul anului 2014, exista ceea ce se cheama credite rapide fara adeverinta de venit, in sensul ca, institutiile financiare, indeosebi cele nebancare solicita in loc de adeverinta de venit ori fluturas de salariu, anumite garantii menite sa acopere riscurile. Cand vine vorba insa de credite rapide fara garantii, actelele minime solicitate sunt: buletinul de identitate si adeverinta de venit.

Sunt unele insitutii nebancare ce solicita in locul adeverintei de venit, fluturasul de salariu, iar altele vor sa ai un minim de 3 luni vechime pe cartea de munca, cum de altfel exista si cerinta ca firma la care lucrezi sa aiba minim 10 angajati, ori alte cerinte se refera la o vechime mai mare pe cartea de munca. In principiu, tot ce inseamna credite fara garantii, sunt garantate printr-un venit constant permanent care sa justifice potentialul rambursarii la timp a creditului.

Fiecare din aceste forme enumerate mai sus au ca cerinta obligatorie existenta buletinului de identitate, la care unele IFN-uri solicita sa se ataseze o factura de utilitati recenta din care sa reiasa faptul ca solicitantul imprumutului locuieste la adresa specificata in buletin.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet