Cum pot face rost de un credit cu cat mai putine acte?

Pot sa fiu eligibil pentru un imprumut rapid fara acte, daca am un venit egal cu salariul minim pe economie?


Imprumuturi rapid, fara multe acte, pot fi accesate din ofertele institutiilor nebancare, cunoscutele IFN-uri. Chiar si pentru cei cu venituri mai mici, precum este cazul celor cu venitul minim pe economie, ori chiar mai mici, exista disponibilitate din partea IFN-urilor pentru a accepta si astfel de clienti.

Unele IFN-uri accepta chiar si venituri mai mici, de genul 500 de lei, ori 700 de lei per familie. Alte IFN-uri solicita un venit net minim pe cap de membru de familie.

Ca sa aplici pentru un astfel de credit rapid fara acte, nu trebuie sa indeplinesti cine stie ce formalitati. In fapt, minimul pe care-l solicita o astfel de societate pentru accesarea unui credit se limiteaza la copii scanate ori fotografiata dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont.
Ca sa aplici pentru un imprumut nebancar ai nevoie si de un istoric, vis-a-vis de alte credite, cat de cat in regula. Este vorba de scoringul din Biroul de Credit.

Unele IFN-uri ofera primul imprumut gratuit pentru a-si atrage clientii, altii ofera alte avantaje, precum o dobanda mai mici. Unele IFN-uri permit accesul la sume mici pentru primul imprumut, urmand ca de la al doilea in sus, plafonul maxim al creditului sa creasca.

Poti accesa un astfel de credit rapid fara acte fie online, fie telefonic, uneori chiar si prin SMS. Varianta prin SMS este pusa la dispozitia clientilor mai vechi, cei care au avut deja cel putin o colaborare cu acel IFN.

Ca sa te imprumuti efectiv, trebuie sa completezi un formular online, destul de simplu, care implica datele tale personale, informatii despre venituri, informatii despre alte credite aflate in derulare, etc. Dupa ce trimiti formularul online, astepti sa fii contactat de un reprezentant al firmei care te va anunta daca ti s-a aprobat creditul sau nu.

Pe termen scurt exista in piata financiara nebancara o sumedenie de oferte, care mai de care mai atragatoare pentru clienti. Practic, din fata calculatorului poti sa faci rost de o suma de bani relativ mica, pe un termen destul de scurt. Cand ti se aproba creditul, n-ai decat sa astepti sa-ti intre banii in cont, ori daca ai ales varianta de ridicare de la banca, te deplasezi la un ghiseu al banci alese pentru a ridica banii.

Este adevarat ca aceste imprumuturi rapid online nu au o dobanda tocmai mica, insa, facilitatile oferite s-ar putea sa-ti convina, mai ales daca nu esti eligibil pentru creditele bancare.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet