Imprumut fara adeverinta de venit - bancar ori nebancar

Pentru obtinerea unei sume de bani intr-un timp scurt, fie de la banca, fie de la IFN, poti apela la un credit fara adeverinta de venit.


Daca vrei sa aplici pentru un imprumut, insa nu poti sa astepti sa obtii de la serviciu o adeverinta de venit, poti apela la produsele financiare bancare ori nebancare care nu necesita acest act.

Mai toate bancile au renuntat la a solicita adeverinta de venit, aceste societati financiare verificandu-ti bonitatea prin intermediul ANAF. Cum procedeaza? Simplu! Iti solicita acordul pentru a-ti verifica veniturile in baza de date ANAF. Asadar, trebuie sa fi avut un venit cert inregistrat la ANAF, deci taxabil ca sa poti obtine un credit bancar fara adeverinta de venit.

Daca nu doresti sa ti se verifice bonitatea prin ANAF, poti prezenta o adeverinta de venit de la serviciul tau, ori alte dovezi de venituri luate in calcul de banca.
In cazul IFN-urilor lucrurile sunt mai simple. De regula, aceste societati nebancare solicita copie dupa extrasul de cont. Unele merg totusi pe verificarea veniturilor tot prin intermediul celor de la ANAF. IFN-urile axate pe produsele financiare de microcreditare sunt mai permisive si solicita extrasul de cont si cartea de identitate. IFN-urile ce acorda credite mari pe termen mai lung, solicita dovezi certe de venituri si vor sa ai o bonitate satisfacatoare in acord cu sumele de bani pe care doresti sa le accesezi.

Poti sa obtii un imprumut chiar daca nu esti angajat cu carte de munca. Pentru ce ce nu sunt angajati, trebuie sa faca dovada existentei unui venit. Fiecare client trebuie sa aiba un venit pentru a i se calcula gradul de indatoare. Dupa cum stiti, exista o limita pe gradul de indatorare ce nu poate fi depasita, nici de banci si nici de IFN-uri, pe produse specifice. Pentru a calcula gradul de indatoare institutiile financiare iti solicita dovezile de venituri ori acordul de inspectare a bazei de date ANAF.

Chiar daca nu lucrezi cu carte de munca, pot obtine venituri din activitati independente, din profesii liberare, etc.. Si aceste venituri se inregistreaza la ANAF.

Pentru a solicita un imprumut rapid fara adeverinta de venit, trebuie sa detii un venit taxabil demonostrabil cu acte.

Este adevarat ca poti obtine mai repede si mai usor un credit nebancar decat unul bancar, insa, pentru ambele ai nevoie de dovezi de venit.

Avantajele unui imprumut fara adeverinta de venit:
- rapiditatea de obtinere a banilor
- discretia la locul de munca - nu mai stiu toti din firma ori compania unde lucrezi ca te vei imprumuta
- acte putine

Pentru a aplica la un astfel de credit fara adeverinta, poti s-o faci online in cazul majoritatii IFN-urilor, ori poti apela la agentiile bancare printr-o deplasare simpla. Bancile si-au diminuat si ele timpii de acordare a creditelor de nevoi personale. Unele banci promit acordare unui credit fara adeverinta chiar pe loc (in fapt dureaza cateva ori pana pleci cu banii, pana obtin ei informatiile privind veniturile tale de la ANAF).

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet