Imprumutul Provident - pareri, acte, conditii

Cum se acorda un imprumut Provident? Care sunt conditiile? Care este venitul minim necesar?


Pentru a accesa un imprumut Provident ai nevoie in primul rand de un venit minim care sa-ti certifice posibilitatea de a-l rambursa la timp.

Cei de la Provident nu au conditii de eligibilitate drastice, insa, solicita, printre altele adeverinta de venit, cu venitul lunar net din ultima luna. Conform informatiilor din adeverinta de venit, venitul poate fi alcatuit din venituri salariale, dar si din tichete de masa, norma de hrana.

De asemenea, adeverinta de venit Provident, mai contine si rubriciile cu venitul brut ori net realizat pentru anul precedent si cu venitul mediu lunar net/brut de pe anul precedent.
Vorbind despre Provident in 2018, putem sa ne punem multe intrebari despre imprumutul oferit de acest IFN. Clientii Provident pot sa ofere mai multe lamuriri despre colaborarea cu aceasta societate nebancara. Noi am citit deja multe pareri despre imprumuturile de la Provident, pareri impartasite de oameni pe forumuri si blogguri. Va putem spune ca parerile sunt majoritar pozitive, mai sunt si pareri negative, dar zicem noi, nesemnificative ca procent.

Despre parerile impartasite de clientii Provident pe forumu va putem spune ca multe dintre opiniile negative sunt exprimate de acei clienti rau-platnici care nu si-au rambursat la timp imprumutul, ori au facut-o cu intarziere, motiv pentru care au 'beneficiat' de penalizarile de rigoare (penalizari destul de maricele, dupa cum stiti ca sunt in cazuri creditelor rapide nebancare).

Pentru a lamuri si aceste pareri de pe forumuri cu privire la imprumutul Provident, nu va trebuie cine stie ce cunostinte financiare, este indeajuns sa cititi cu atentie contractul de credit. Daca el prevede penalizari in cuantum fix - de regula un anumit procent / zi de intarziere, este indeajuns sa calculezi tu insuti acasa cam care ar fi penalizarile.

Este adevarat ca imprumuturile Provident nu au costuri tocmai mici, insa, nu sunt nici cele mai mari din piata pe segmentul creditelor rapide, ba dimpotrivita spunem noi, sunt chiar la limita minima daca stai sa compari.

Provident 2018 aduce noutati pe care dorim sa le impartsim cu voi.

Provident 2018 isi schimba limita maxima de creditare, de la 10.000 la 15.000 de lei. Faptul ca au ridicat limita de imprumut Provident, reprezinta un pas subtantial pentru clientii acestui IFN, in special pe segmentul de clienti care nu lucreaza cu bancile si cu cardurile bancare. Cei de la Provident, pentru ca folosesc serviciul de creditare la domiciliu, dau acces la imprumuturi si acelor clienti care nu au posibilitatea unui credit rapid nebancar neavand un cont bancar (multi dintre ei neavand acces la internet).

Asadar, Provident 2018 aduce noutatea ridicarii pragului maxim de imprumut la 15.000 de lei.

Dobanda Provident 2018, pentru creditul maxim de 15.000 de lei contractat pentru o perioada de 134 de saptamani (perioada maxima) este de 97,1% - este vorba de DAE - dobanda anuala efectiva.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet