Imprumut de 10.000 de lei accesabil online

Viva Personal iti pune la dispozitie un credit rapid cu valoare mai mare, de pana la 10.000 de lei.


Un nou produs financiar nebancar a fost lansat pe piata financiara din Romania - Viva Personal, un imprumut nebancar rapid in cuantum maxim de 10.000 de lei.

Imprumut poate fi contractat pentru o perioada fixa de 12 luni. Rata anuala a dobanzii este de 54%, DAE-ul fiind de 77% si se percepe si un comision de analiza de 250 de lei.

Oferta celor de la Viva este un personalizata in functie de nevoile fiecaruia dintre clienti.
Unul din avantajele majore ale acestui imprumut cu valoare mai mare decat eram obisnuiti de oferta celor de la Viva Credit, este rapiditatea de accesare. Banii iti sunt transferati rapid in contul bancar si tu poti sa dispui rapid de ei.

Cu 10.000 de lei poti face multe, poti sa-ti duci la bun sfarsit o serie de proiecte personale.

Viva Personal este un produs financiar aparut pe piata tocmai la cererea clientilor.

Imprumutul rapid nebancar se acceseaza online in 2 ore. Nu este nevoie de hartii si nici nu trebuie sa te deplasezi.

Procesul de acordare este simplu si extrem de rapid, tinand cont ca suma de bani pe care o poti accesa nu este una mica.

Daca aplici pentru un credit rapid nebancar fara garantii - Viva Personal, primesti rapunsul intr-un timp foarte scurt. Banii ii poti primi in doua ore de la aprobare.

Ratele aferente imprumutului se platesc in mod simplu.

O veste buna legata de acest credit este aceea ca, daca ai un scoring bun in Biroul de Credit, poti obtine o dobanda mai mica.

Pentru detalii privind aceasta oferta de creditare, puteti accesa pagina speciala dedicata produsului - vivapersonal.ro.

Viva Personal este un credit de nevoi personale de tip rapid, accesibil oricui, cu rambursare simpla in rate lunare fixe.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet