luni, 23 octombrie 2017

Imprumut rapid fara acte

Cea mai simpla cale de a accesa un imprumut rapid fara acte este prin intermediul internetului


Credite online sunt acele produse financiare oferite de catre institutiile nebancare in conditii lejere, fara acte.

Sintagma "fara acte" reprezinta in cazul imprumuturilor online un fel de exprimare la obiect, daca doriti. Sensul ar fi acela ca, nu ti se cer acte in mana, ci doar niste copii scanate. De regula, solicitarea IFN-urilor pentru creditele online se limiteaza la scanuri ori fotografii dupa actul de identitate si dupa extrasul de cont.

NU toate creditele nebancare pot fi accesate doar pe baza de act de identitate si extras de cont. De fapt, cele mai multe IFN-uri solicita pentru accesarea unui imprumut si alte acte, indeosebi acte doveditoare ale veniturilor.


Ca sa fim si mai specifici in detalii, acele IFN-uri la care poti apela pentru un imprumut rapid fara acte iti cer si cele mai mari dobanzi. Cu cu creste numarul actelor solicitate si cu cat se ingreuneaza procedura de accesare al imprumutului, cu atat mai mult scade si costul produsului financiar (adica dobanda).

Costul ridicat al acestor produse financiare se datoreaza in primul rand riscului asociat. Aceste microcredite sunt accesisibile si restantierilor si celor cu venituri mici, fara un loc de munca stabil.In cazuri de urgenta, poti apela la imprumuturi urgente online. Exista pe piata din Romania o serie de IFN-uri ce au in portofoliu doar astfel de produse. Spre exemplu, cei de la Telecredit ofera imprumuturi rapide online fara acte fizice, doar cu copii scanate dupa buletin si dupa extrasul de cont. Intr-un moent de stransoare financiara, poti sa te gandesti la un astfel de imprumut, care nu-ti solicita o multitudine de acte, care se acorda extrem de rapid, si pe care il poti rambursa cand doresti. Pe langa asta, mai ai un avantaj major - obtii foarte rapid suma de bani care te intereseaza. Perioada de rambursare la Telecredit este intre 10 si 30 de zile, iar conditiile de accesare sunt lejere.

Practic, un credit rapid fara acte Telecredit are o serie de avantaje care s-ar putea sa-ti convina intr-un moment de reala urgenta:
- nu necesita garantii ori giranti
- nu este nevoie de adeverinta de salariat
- creditul online este simplu de accesat - cu cateva clickuri completezi cererea
- banii iti intra aproape instant in cont dupa semnarea contractului.

Un imprumut Telecredit se obtine fara adeverinta de venit, fiind indicat a se accesa, asa cum spuneam si mai sus, doar in cazuri limita, cand nu mai ai alte solutii.

Creditul rapid fara acte online de la Telecredit implica costuri specifice microcreditelor, de aceea trebuie sa apelezi la responsabilitate inainte de a accesa un astfel de produs financiar. Daca la data scadenta nu rambursezi creditul, te vei trezi ca ai de plata, pe langa costul de baza, si alte penalitati care iti vor mari foarte tare suma restanta.

Faceți căutări pe acest blog