Imprumut fara cont bancar si fara card

Exista cetateni care, desi nu dispun de un cont bancar si nu au un card, ar dori sa acceseze un imprumut


Exista societati financiare ce acorda imprumuturi chiar daca nu ai un cont bancar.

In aceasta situatie sunt doua posibilitati de a obtine un credit si de a primi banii aferenti: fie prin intermediul serviciului de gestionare la domiciliu a imprumutului, fie prin ridicarea banilor de la o unitate bancara.

Acum, sa fie clar, cand vobim de accesarea unui imprumut fara cont bancar, unii dintre voi se gandesc la accesarea unui credit chiar daca nu ai serviciu. Exista, e adevarat, si persoane care nu doresc sa aiba de-a face cu o institutie bancara, si atunci, prefera sa-si gestioneze personal banii, ocolind sistemul.
Asadar, daca va ganditi la accesarea unui credit fara sa aveti serviciu, trebuie sa stiti ca se poate si asta, cu conditia sa aveti un venit stabil care sa permita o rambursare adecvata a banilor imprumutati. Si aici, sa stiti ca nu doar IFN-urile accepta persoane care nu au carte de munca, ci si bancile. Conditia esentiala este sa aveti un venit taxabil pe care sa se poata pune baza in definirea bonitatii voastre de client.

Daca sunteti tipul reticent, care are servicu dar nu are cont bancar, lucurile sunt mult mai simple. Puteti apela fie la o societate nebancara ce are inclus servicul de gestionare la domiciliu a imprumutului, ori la una care iti trimite banii printr-o banca si voi puteti sa-i ridicati de la o agentie a respectivei banci.

Din prima categorie, anume, IFN-urile ce acorda credite rapide la domiciliu, putem enumera:

1. Provident, prima societate nebancara ce a adus in piata serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului. La Provident gasiti aceasta oportunitate, dar trebuie sa stiti ca acest servicu este contra cost. Cei de la Provident ofera sume de bani cuprinse intre 500 si 10.000 de lei, cu rambursare saptamana (pentru sume mai mici) ori lunara (in cazul sumelor mai mari).

2. iCredit este un IFN ce acorda credite doar cu buletinul si la care puteti apela chiar daca nu detineti un cont bancar. Cei de la iCredit au inclus serviciul de gestionare la domiciliu al imprumutului. Sumele la care puteti apela variaza intre 400 si 6.000 de lei, iar banii ii primesti acasa in 24 de ore de la aprobarea creditului. perioada de creditare variaza intre 14 si 43 saptamani ori intre 6 si 15 luni.

3. Ferratum permite accesarea unui credit rapid chiar daca nu ai un cont bancar. Poti sa accesezi creditul online si sa mergi mai apoi sa-ti ridici banii de la banca. Poti sa imprumuti sume intre 200 si 1.400 de lei, pe perioade de 62 de zile.

4. Credius ofera credite mici pe termen scurt in cuantum de la 600 la 2.200 de lei, pe perioade de la 4 la 6 luni, fara sa fie nevoie de cont bancar si nici adeverinta de venit. Odata ce ti-a fost aprobat imprumutul, poti ridica banii direct la banca.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro