Conditii de creditare Ferratum

Pentru a accesa un credit la Ferratum este nevoie sa indeplinesti niste conditii de eligibilitate


Accesarea unui credit Ferratum presupune indeplinirea unor conditii de eligibilitate. Aceste criterii de acorda sunt descrise in amanunt pe platforma online a IFN-ului.

Ferratum este o societate nebancara deja cunoscuta in piata financiara din Romania. In portofoliul acestui IFN veti fasi credite de tip rapid, acordate pe perioade relativ scurte de timp in conditii lejere.

De curand, cei de la Ferratum, au urcat creditul maxim pe care-l acordau la 5.000 de lei. Pentru cei ce sunt la al doilea imprumut contractat la Ferratum, exista posibilitatea de a solicita aceasta suma.
Conditiile de acordare pentru un credit la Ferratum:
- sa ai 21 de ani impliniti
- sa ai un mobil si o adresa de email valabila
- sa ai venituri lunare, indiferent de sursa lor.

Actele necesare sunt: copie dupa buletin (scanata ori fotografiata) precum si o dovada de venit (extras de cont, fluturas de salariu, adeverinta de salariu, talon de pensie, etc.

Aceste acte se incarca (upload) direct pe platforma online Ferratum, dupa ce se completeaza cererea de creditare online.

Pot sa acceseze un credit chiar si cei ce nu au un cont bancar, pentru ca, banii ii pot ridica de la banca direct, nu este nevoie de transfer bancar.

Pentru solicitarea unui credit Ferratum, poti accesa platforma online ferratum.ro, poti suna la numarul de telefon 0744 756904, ori poti trimite un email la clienti@ferratum.ro. De la al doilea imprumut in sus, poti accesa creditul chiar prin SMS. Programul de lucru este de luni pana vineri de la 9 la 21, iar sambata si duminica intre 9 si 17,30.

Primul credit oferit de Ferratum este gratuit, iar de la al doilea in sus veti putea accesa un imprumut in rate, cu valoare de pana la 5.000 de lei.

Pentru ca aceste credite rapide nu sunt niste produse pe care sa le accesezi oricand si de cate ori este intr-un impas financiar, cei de la Ferratum ne si indeamna la o creditare responsabila. Este bine sa ne intindem cat ne tine plapuma, cum s-ar zice. Cu alte cuvinte, sa ne luam doar imprumuturi in limita veniturilor noastre lunara, asigurandu-ne ca le putem rambursa in conditii normale.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet