Card de credit ING, pe loc fara alte acte

Poti primi pe loc un card de credit ING, pe loc, cu 4 rate fara dobanda


ING Credit Card este o varianta de a face rost de bani intr-un mod cat se poate de simplu, fara alte acte, fara batai de cap.

Cardul de credit vine cu 4 rate fara dobanda, oriunde te-ai afla, cu 20 de rate fara dobanda la partenerii ING, fara alte acte. Cardul de credit ING il primesti pe loc.

Indiferent de planurile pe care ti le-ai facut pentru aceasta vara, fie ca vrei sa-ti schimbi mobila, sa-ti iei un laptop nou, sa-ti cumperi un aparat performant de aer conditionat ori sa-ti reinnoiesti o parte din electrocasnicele din casa, poti sa apelezi la aceasta forma de creditare de la ING, care vine cu o serie de avantaje incontestabile.
Daca vrei sa-ti finantezi o vacanta, sa-ticumperi bilete de avion, sa mobilezi camera copilului, sa-i cumperi rechizite pentru toamna, acum este momentul propice sa pui in aplicare aceste planuri. Totul se poate rezolva simplu, prin accesarea cardului de cumparaturi ING Credit Card.

Cardul de credit vine cu niste facilitati pe care n-ai vrea sa le pierzi. Spre exemplu, vei obine o sumedenie de reduceri in magazinele partenere, pentru ca acest card iti pune o 'pila' acolo unde trebuie. Daca vrei sa pornesti direct la cumparaturi, poti accesa simplu online ING bazar, direct din Home'Bank.

Costurile asociate cardului de credit ING sunt reduse, practic, vei plati doar emiterea de 35 de lei si administrarea anuala ce are aceeasi valoare - 35 de lei.

De indata ce ai efectuat cumparaturile dorite, poti activa printr-un simplu SMS planul de rate.

Poti efectua cumparaturi cu plata in rate in foarte multe magazine: Altex, Flanco, Cora, Ideall, evoMAG, media Galaxy, Badabum, Mobexpert, Dedeman, Jysk, Lem's, Sensiblu, etc.

Daca esti intr-unul din aceste magazine (lista completa a partenerilor o gasesti pe platforma online a bancii), poti sa folosesti ING Credit Card si poti sa achiti cumparaturi de peste 150 de lei in 4 rate egale, fara dobanda.

Plata in rate este valabila in magazinele Park Lake Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, Vulcan Value Centre Bucuresti, Galeria Kaufland Campina, Ploiesti Shopping City, Kaufland Buzau, Retail Park Pitesti, Coresi Shopping Resort Brasov, Sibiu Shopping City, Vaslui, Roman, Promenada Mall Braila, Valenii de Munte, Iasi.

Sumele de bani pe care le poti accesa printr-un card de credit ING pot varia intre 1.000 si 35.000 de lei, in limita a trei venituri nete lunare.

Poti efectua cumparaturi in ori loc din lume, din orice magazin. Poti de asemenea sa cumperi online, simplu, fara batai de cap. Daca ai nevoie, poti efectua si plata facturilor de utilitati, folosind serviciul Fast Pay. Poti sa scoti si bani de la bancomate.

Costurile sunt transparente - 25% pe an pentru sumele scadente si nerambursate in perioada de gratie. Daca rambursezi in perioada de gratie, costurile sunt 0, pentru plata in rate. DAE este de 29,81% pe an.

Pentru accesarea unui Credit Card ING, trebuie sa detii un act de identitate valabil si sa ai un venit pe care-l poti dovedi.

Lista documentelor necesare pentru accesarea unui card de credit ING:
- acord BC
- acord BC - sot, sotie
- adeverinta de venit, pentru contractele de colabirare, unde e cazul
- adeverinta de venit
- adeverinta de salariu
- adeverinta de venit pentru anul anterior
- declaratie incasare dividente
- procura in cazul marinarilor.

Carul poate fi accesat online, apasand simplu butonul 'Aplica online" din platforma online a banci, la sectiunea dedicata creditelor - credit-card. Dureaza cateva minute sa completezi formularele si urmeaza apoi sa fi contactat de un reprezentant al bancii. Trebuie sa te deplasezi la un sediu ING si sa completezi aplicatia de credit  si in cazul in care ti se aproba imprumutul, sa semnezi documentatia. Dupa ce semnezi, trebuie sa iti ridici cardul.

Trebuie sa mai stii ca dupa ce ai accesat creditul, poti beneficia si de o perioada de gratie de 45 de zile la orice cumparatura efectuata..

Pentru a fi eligibil, trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte:
- sa ai o varsta intre 18 si 64 ani barbati, respectiv 62  de ani femei
- sa ai un venit minim net lunar de 1.000 de lei
- sa ai minim un an vechime si minim 3 luni la ultimul loc de munca, fara intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro