Credite nebancare pentru cei aflati in Biroul de Credit

Exista posibilitatea sa te imprumuti chiar daca figurezi cu restante pe listele Biroului de Credit


Institutiile financiare, banci si IFN-uri, raporteaza clientii rau-platnici catre Biroul de Credit. Intarzierile la plata ratelor unui credit determina institutiile amintite sa reclame clientii catre Biroul de Credit. Majoritatea bancilor si mare parte din IFN-uri tin cont de informatiile furnizate de BC atunci cand acorda un imprumut.

Daca figurezi cu restante si esti inscris in Biroul de Credit cu un scoring negativ, atunci putin probabil sa te mai poti imprumuta la banci. Singura varianta de finantare o reprezinta IFN-urile, si nici acelea toate. In fapt, doar o mica parte din societatile nebancare acorda credite celor inscrisi in BC.
IFN-urile ce acorda credite nebancare pentru cei inscrisi in BC sunt de regula cele ce au in portofoliu produsele financiare de tip rapid, cunoscute in piata si ca microcredite - sume mici de bani acordate pe termen redus.

Chiar daca termenul de lista neagra a Biroului de Credit nu este unul improptiu, clientii primind pur si siplu un scoring, in functie de istoricul lui comportamental vis-a-vis de institutiile financiare, oamenii sunt mult mai familiarizati cu aceasta lista neagra.

Orice ceatean are dreptul sa solicite si sa obtina informatiile personale inscrise in Biroul de Credit si pot solicita ca atare situatia sa la aceasta societate.


Institutiile financiare, bancile si IFN-urile, apeleaza la Biroul de Credit atunci cand un client solicita un imprumut pentru a vedea daca respectivul a avut probleme in trecut cu creditare, daca a fost de buna credinta, daca este de incredere in a i se mai acorda un credit.

Exista si situatii in care prezenta in Biroul de Credit nu inseamna neaparat rea credinta, ci pur si simplu intamplari nefericite de viata: omul a ramas fara slujba, a avut un deces in familie, a uitat sa plateasca o suma infima, etc.

Creditele nebancare dedicate celor inscrisi in Biroul de Credit ca restantieri sunt de regula scumpe, deci, aviz celor interesati de a apela la aceste produse financiare, sa cantateasca bine situatia si sa nu se arunce cu capul inainte, fara sa tina cont de toate datele.

La cine puteti apela pentru a obtine credite nebancare pentru cei inscrisi in BC? Iata cateva nume de societati nebancare: Credius, Viva Credit, IFN Extra Finance, etc.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet