Credit cu aprobare rapida 2017

Daca vrei un credit cu aprobare rapida, ai in 2017 acces la numeroase IFN-uri


Societatile nebancare ce ofera credite cu aprobare rapida pun la dispozitia clientilor formulare online, pe platformele (site-urile) proprii, pentru a le completa si a reduce timpii de accesare.

Multe IFN-uri merg pe varianta unei accesari 100% online. De la completarea cererii de credit pana la upload-area documentelor solicitate (scanate ori tip fotografie). Pentru ca actele necesare unor credite rapide se limiteaza de regula la buletin si la un extras de cont, este destul de simplu sa accesezi un credit nebancar online.
Un credit cu aprobare rapida presupune indeplinrea unor condittii minime de eligibilitate. De regula, IFN-urile se limiteaza la a solicita clientilor incadrarea intr-un anumit interval de varsta, la existenta unor venituri minime (reies din extrasul de cont bancar). Unele solicita si vechime in munca, dar de regula, pentru un credit rapid onlne, nu exista aceasta conditie de eligibilitate.

IFN-urile ce au in portofoliu credite cu aprobare rapida, practica de regula si costurile cele mai ridicate pentru produsele financiare. Dobanda acestor credite rapide online fiind cea mai ridicata. Acest fapt se datoreaza riscurilor pe care societatile nebancare si le asuma atunci cand acorda credite in conditii minimale de eligibilitate.

Iata si cateva din societatile nebancare ce acorda credite cu aprobare rapida:

- Viva Credit, societate la care poti apela, si de de unde poti primi banii solicitati chiar si in doua ore de la accesare. La Viva Credit primul imprumut este gratuit. Cei de la Viva nu ofera spre imprumut sume mari de bani, insa, iti poti face treaba daca ai o urgenta de moment.

- Telecredit, este un alt IFN care iti ofera posibilitatea sa accesezi rapid un credit. Si ei proceseaza rapid cererea de credit completata online, iar daca esti eligibil, primesti banii in scurt timp in contul tau bancar. La Telecredit aplici online fara batai de cap, in conditiile de eligibilitate mentionate de noi anterior (ai nevoie de buletin si extras de cont).

- IFN Extra Finance, cu al lor credit super rapid - creditul Extra Simplu, va pune la dispozitie sume mici de bani pe perioade scurte de timp. Poti aplica online si pentru Extra Simplu, daca ai o varsta intre 18 si 75 de ani. Ai nevoie de buletin si de extras de cont.

- Onnen, ofera un imprumut flexibil cu valori intre 1.000 si 10.000 de lei. Si la ei poti aplica online, iar banii ii primesti in cont in mai putin de 24 de ore. Cei de la Onnen iti solicita pentru accesarea unui credit, o copie dupa buletin si un document de venit.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet