Ati auzit de creditul zambaret?

Smile Credit IFN ofera credite rapide online in conditii relaxante


Un nou IFN si-a facut aparitia pe piata financiara din Romania - este vorba de Smile Credit. Acesta ofera imprumuturi rapide in conditii transparent, usor de accesat.

Pentru a apela la produsele lor, trebuie sa ai o varsta minima de 18 ani, sa ai un venit constant si un card bancar unde sa incasezi veniturile.

Pentru a contracta un imprumut zambitor de la Smile Credit, trebuie sa prezentati urmatoarele acte:
- copie dupa buletin scanata ori fotografiata
- nu este nevoie de adeverinta de venit.
Poti solicita sume intre 100 si 2.000 de lei, pe perioade de la 3 la 35 de zile.

Accesarea se face usor; trebuie sa aveti acces la internet, fie pe calculator, laptop, tableta ori smartphone.

Banii ii veti primi in cont, daca imprumutul a fost aprobat.

Este bine de stiut ca, aveti trei zile de gratuite la acordarea creditului. Asadar, daca achitati in primele  zile creditul, veti rambursa doar suma imprumutata, fara dobanda, fara alte costuri asociate.

Acest imprumut oferit de Smile Credit nu necesita deplasare la sediul vreunei institutii. Contractul de credit se semneaza tot online.

Puteti sa accesati un astfel de credit rapid online chiar daca mai aveti alte credite in derulare la alte institutii financiare.

Cum stiti daca v-a fost aprobat creditul? Nu trebuie sa va impacientati, veti primi raspunsul pe e-mail.

Cum procedezi efectiv?
Daca esti la prima accesare, trebuie sa intri pe platforma online smilecredit.ro. Acolo veti alege suma pe care doriti sa o imprumutati si perioada de rambursare, dupa care apasati buton 'solicita acum'. Veti fi directionati catre un formular online unde aveti de completat diverse rubrici. In afara de rubricile mentionate, trebuie sa bifati si niste casute din josul formularului in care va confirmati acordul la termenii si conditiile de utilizare, la prelucrarea informatiilor si transmirea lor catre Biroul de Credit si interesul de a primi ofertele si promotiile celor de la Smile Credit IFN SA. Apasand pe butonul Continua, veti urma pasii descrisi in platforma, inclusiv cei de upload-are a actelor scanate solicitate.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro