Imprumutul rapid Provident - noutati 2016

Imprumutul Provident si-a schimbat perioada de acordare, iar societatea vine cu o noua viziune in 2016


Dupa 10 ani de la intrarea pe piata din Romania impliniti in 2016, cei de la Provident au anuntat o noua identitate de brand, odata cu campania de vara numita sugestiv Pensiunea.

Concret, cele mai importante schimbari sunt cele ce vizeaza perioadele de acordare ale creditelor.

Astfel, perioada de acordare a imprumutului Provident extra scurt ajunge la minim 3 luni (minim 14 rate saptamanale de rambursare).
Celelalte facilitati raman aproximativ la fel. Timpul de acordare in cazul creditului la domiciliu este tot de 24 de ore, de astemenea sunt pastrate in continuare faciltatile de 'fara garantii si' fara giranti'. Actele raman si ele aceleasi doua: buletinul de identitate si dovada de venit.

Accesarea imprumutului Provident este la fel de la indemana: online ori telefonic. Ramane valabil serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, pentru cine isi doreste aceasta facilitate.

Creditul cu plata saptamanala are valoarea cuprinsa intre 500 si 6.000 de lei, cu minim 40 de saptamani in acordare. Venitul solicitat in acest caz trebuie sa fie de minim 300 de lei, fara garantii ori giranti.

Creditul cu plata lunara are valoare intre 6.000 si 10.000 de lei, cu 40 de saptamani minim 12 luni in acordare. Venitul minim lunar solicitat in acest caz este de 1300 de lei. Perioadele de acordare pot fi de 12, 15 ori 18 luni.

Daca doresti sa accesezi un imprumut Provident la domiciliu - la tine acasa, poti sa-l primesti in 24 de ore, achitand contravaloarea acestui serviciu. Creditul la domiciliu are o serie de faciltati, printre care si acelea de a plati ratele direct de la tine de acasa, prin intermediul unui reprezentant Provident care se deplaseaza la data prestabilita in acest sens. De asemenea, banii imprumutati ii primesti in acelasi mod, tot la tine acasa.

Una peste alta, noua identitate Provident are doua directii clare: un timp mai indelungat de acordare a creditului si sume mai mari. De asemenea, nu de multa vreme, cei de la Provident au introdus si varianta de rate lunare.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet