Credite online de la Zaplo

Zaplo IFN SA, este o societate nebancara ce ofera imprumuturi online pe termen scurt


La Zaplo vei gasi imprumutul nebancar rapid accesabil online, in conformitate cu instructiile detaliate puse la dispozitie pe platforma online a IFN-ului.

Daca doriti sa accesati imprumuturi nebancare de la Zaplo, o puteti face online fara batai de cap. Cum procedezi? Sectelezi in primul rand durata de acordare, apoi valoarea creditului si mai apoi apesi pe butonul: solicita imprumut. Dupa ce te inregistrezi pe platforma online, folosind o adresa de email si o parola, poti trece mai departe la a aplica pentru un imprumut. Banii ii primesti prin transfer bancar, iar daca n-ai internet poti aplica si telefonic.
Documentele de care vei avea nevoie:
- buletinul de identitate
- documente justificative ale veniturilor
- extras de cont pe ultima luna
- ultimul fluturas de salariu/sau contract individual de munca, iar in cazul pensionarilor - talonul de pensie.

Daca vrei sa ridici banii de la o unitate CEC, va trebui sa te duci cu buletinul la tine pentru a ridica suma imprumutata.

Daca imprumutul ti-a fost aprobat, banii ii vei primi in mod automat, in functie de timpii de reactie ai bancilor cu care se lucreaza.

Suma pe care o poti accesa depinde de veniturile tale lunare, adica de gradul de indatorare. Limita de credit disponobila o poti afla din profilul tau de pe platforma online zaplo.ro. Perioada de creditare variaza intre 5 si 30 de zile.

Daca ajungi in situatia de a nu mai putea rambursa creditul, poti sa prelungesti perioada de creditare cu 7, 14 ori 30 de zile, platind o suma in plus.

Rambursarea creditelor online de la Zaplo se realizeaza in mod simplu prin transfer bancar, utilizand informatiile puse la dispozitie de IFN pe platforma online. Tot acolo veti gasi si alte informatii utile, informatii pe care va sugeram sa le cititi cu atentie, pentru a nu fi surprins de detalii. Este important sa rambursezi la timp imprumutul ori macar sa soliciti prelungirea perioadei de imprumut.

Printre avantajele acestor credite online de la Zaplo, putem mentiona:

- primul credit este gratuit
- accesarea este rapida si comoda
- poti contra oricand suma imprumutata si perioada de rambursare
- exista peste 4 milioane de clienti care pot garanta calitatea serviciilor celor de la Zaplo.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet