Imprumut nebancar urgent pe termen lung

Daca aveti nevoie urgenta de o suma de bani mai mare, puteti accesa imprumutul nebancar pe termen lung de la Provident


Pentru o urgenta financiara, dar o rambursare de durata, puteti opta pentru un imprumut nebancar urgent de la Provident.

Provident are in portofoliu, un nou produs financiar - creditul cu plata lunara, acordat pe 12, 15 ori 8 luni.

Acest imprumut iti poate aduce sume de bani cuprinse intre 6.000 si 10.000 lei, sume pe care le poti folosi pentru nevoile tale, indiferent care ar fi acestea, nu trebuie sa dai nimanui socoteala despre cum folosesti respectivii bani.
Evident, cerintele sunt mai drastice pentru acest imprumut de valoare mai mare, in primul rand, venitul net lunar trebuie sa fie de minim 1.300 lei. Celelalte cerinte sunt cam aceleasi ca si la celelalte produse din portofoliul celor de la Provident: buletinul si dovada de venit.

Ramane valabila ideea de accesare utilizand optiunea de serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului, caz in care, totul se rezolva chiar si in 24 de ore de la accesare. Asadar, cum spuneam si anterior, discutam de un imprumut nebancar urgent, chiar daca el se va rambursa intr-un timp mai indelungat.

Accesarea acestui credit se poate face ca si in cazul celorlalte produse Provident, online, prin SMS ori telefonic. Daca accesati online, trebuie sa completati un formular si sa asteptati sa fiti contactat de un reprezentant al IFN-ului.

Exemple de calcul:

- pentru un imprumut de 6.000 de lei, cu rata lunara, contractat pe o perioada de 18 luni, rata lunara fixa va avea valoarea de 446 lei, caz in care discutam de un DAE de 47%;
- pentru suma imprumutata de 8.000 de lei, contractata tot pe o perioada de 18 luni, rata lunara este de 592 lei, iar DAE de 45,88 lei;
- pentru suma maxima pe care o poti imprumuta, anume 10.000 lei, pe o perioada maxima de 18 luni, rata fixa lunara este de 737 lei, iar DAE de 45,22%.

Avantajul acestui imprumut nebancar urgent pe termen lung este in primul rand dat de sumele pe care le rambursezi lunar, nu platesti totul odata ca la microcredite, de exemplu. Faptul ca exista mai multe rate lunare, determina o mai mica impovarare financiara, iar gradul de indatorare este si el diminuat. Pe langa asta, crescand si sumele ce pot fi accesate, deja putem sa discutam despre nevoi personale extinse. Cu astfel de sume poti sa-ti cumperi mobila, electrocasnice, sa pleci in vacanta ori sa-ti rezolvi alte probleme de gen.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet