Credite nebancare de realizari personale

Ati aflat despre creditele de realizari personale de la UniCredit?


In cazul creditelor de realizari personale, Banca UniCredit este intermediar pentru IFN-ul UniCredit Consumer Financing.

Asadar, chiar daca mergeti la banca sa solicitati aceste credite, ele sunt acordate tot cu titlul de nebancare, pentru ca se regasesc in portofoliul IFN-ului mai sus amintit.

Creditele personale de realizari personale se acorda doar cu asigurare de viata, daca este vorba de o prima accesare, in cazul in care aveti un cont deschis la banca UniCredit.
Produsul in sine este cum spuneam mai sus, oferit de IFN-ul UniCredit Consumer Financing.

Indiferent de planurile pe care le ai, fie ca iti doresti o masina noua, fie ca vrei sa-ti mobilezi casa, sa mergi intr-o vacanta, ori alta dorinta pe care o ai, aceste credite de nevoi personale de la UniCredit pot fi solutia corecta.

Sa zicem ca vrei sa-ti mobilezi casa. In acest caz, poti sa apelezi la calculator de credite de pe platforma societatii (https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Credite/credite-realizari-personale.html), de unde poti alege suma dorita, perioada pe care contractezi imprumutul si venitul tau lunar, iar apoi vei obtine simplu valorile maxime ale imprumutului pe care-l poti solicita, in functie de datele introduse de tine in aplicatie.

Spre exemplu, daca dorim un imprumut de 10.000 lei, pe o perioada de 36 de luni, noi avand un venit lunar net de 1500 lei, putem accesa un credit cu valoare intre 10.000 si 30.359 lei, pe o perioada de 36 de luni, cu dobanda de 8,8%. In cazul imprumutului minim de 10.000 de lei, rata lunara este de 323 lei, iar pentru cel maxim posibil de a fi contractat, rata lunara ajunge la 970 lei. Dobanda anuala efectiva variaza si ea in functie de suma, astfel ca pentru pragul minim de 10.000 de lei, DAE este de 10.55 lei, iar pentru imprumutul maxim de 30.395 lei, DAE ajunge la 9,61 lei.

Aceste costuri calculate, par a fi unele chiar avantajoase, daca ne raportam la media pietei.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet