Imprumuturi de bani prin Cetelem

Creditele Cetelem iti ofera posibilitatea accesului rapid la suma de bani de care ai nevoie


In masura in care, te gasesti intr-o situatie in care doresti sa apelezi la niste imprumuturi de bani, azi iti oferim informatii desore creditele oferite de Cetelem, una dintre cele mai importante societate nebancare din piata financiara din Romania.

Conform informatiilor proprii, Cetelem este lider pe piata creditelor de consum din Romania, avand o retea destul de insemnata la nivelul intregii tari, o retea activa prezenta in peste 300 de orase, cu peste 2500 puncte de lucru.
Oferta de creditare a celor de la Cetelem, include printre altele: cardurile de credit, creditele pentru achizitie de bunuri, de nevoi personale accesabile online ori prin telefon, creditele online in magazinele virtuale si cele auto.

Daca ati avut pana acum experienta cu achizitiile de la marile magazine online, ati observat ca in majoritatea, exista posibilitatea de achizitie in rate, iar printre societatile financiare prezente cu oferta de acest gen, se numara si Cetelem.

SC Cetelem IFN SA are o experienta in piata de aproape 10 ani, fiind inregistrata la BNR inca din anul 2007. Asadar, in cei 9 ani de functionare, Cetelem a oferit romanilor credite nebancare pe care acestia le-au apreciat, ale caror servicii au fost viabile, pentru ca, nu este putin lucru sa supravietuiesti si sa te impui ca lider de piata in acest segment financiar atat de mobil.

Revenind la imprumuturile de bani ce pot fi obtine de la Cetelem, va spunem ca modalitatea cea mai simpla de acces este cea online. Creditul 100% online pe care Cetelem il ofera clientilor fiind unor destul de cunoscut, fiind de altfel si printre primele credite online aparute pe piata nebancara din Romania.

La Cetelem lucrurile sunt serioase, chiar si creditarea online se face cu cap si coada. Nu functioneaza trimiterea documentelor scanate. Trebuie intai sa simulezi creditul de care ai nevoie, apoi sa completezi formularul online, abia apoi printezi documentele si impreuna cu celelalte acte solicitate le trimiti catre IFN. Acest proces este unul necesar a asigura un echilibru intre costuri si riscurile asumate. In primul rand, costurile creditelor de la Cetelem sunt unele destul de reduse, creditele lor de nevoi personale concurand mai degraba cu creditele bancare decat cu alte produse nebancare similare. Este adevarat ca si procesul de creditare se deruleaza mai greoi decat la alte IFN-uri, dar, pana la urma, est o cale de mijloc in a face rost de bani la un pret rezonabil.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet