Un credit rapid cat ai zice ...Mozipo

Pentru un imprumut mic de bani, acordat in termen scurt, puteti apela la oferta celor de la Mozipo


Daca aveti nevoie de o suma mica de bani, de ordinul 100 pana la 1500 lei, puteti sa va imprumutati la Mozipo, intr-un mod simplu si eficient.

Pentru ca sa suntem intr-un sezon in care oamenii vor sa faca rost de bani rapid, ne-am gandit sa venim in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va informatii despre variantele de credite rapide care sa va faca viata mai usoara.

Exista in piata din Romania o sumedenie de societati nebancare ce ofera microcredite, adica sume mici de bani acordate pe termen scurt. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti varianta optima care vi se potriveste cel mai bine, fiecare considerand din acest punct de vedere propriile nevoi imediate.


Pentru ca, informatiile care noua ni se cer zilnic sunt foarte variate, este greu sa stabilesti o oferta comuna care sa multumeasca pe toata lumea. Spre exemplu, unii vor sa imprumute pentru 10 zile, iar altii vor banii in 10 minute, unii vor sa acceseze sume mari cu dobanda mica, altii vor sume mici cu dobanda mica, etc. Asadar, cate bordeie, atatea obicee... Insa, noi nu ne-am propus sa cautam milioane de solutii, ci sa va oferim din cand in cand variantele disponibile in piata, variante pe care voi la randul vostru sa le analizati, si sa descoperiti daca vi se potrivesc ori ba.




In aceasta ordine de idei, am ales astazi sa analizam oferta de creditare a celor de la Mozipo, o societate nebancara prezenta pe piata din anul 2007, deci o societate cu o experienta bogata din acest punct de vedere. Mozipo este printre primele IFN-uri ce au acordat credite online si prin SMS, deci putem s-o consideram un fel de promotor al acestui segment de microcreditare.

Avantajul important pe care l-am descoperit la cei de la Mozipo este acela ca permite clientilor sa-si gestioneze singuri contractele, adica isi pot prelungi termenul de creditare, pot schimba numarul de depuneri ori pot primi chiar un alt imprumut inainte de achitarea celui vechi. Pentru informatii suplimentare, puteti accesa platforma online a IFN-ului: http://www.mozipo.ro.

Daca vrei un credit rapid de la Mozipo, trebuie sa mai stii ca nu poti sa incasezi banii decat in contul tau personal, deci, in contul in care v-ati platit si taxa de inregistrare.

Pentru a va imprumuta, aveti nevoie de buletin si de un cont bancar personal. Apoi, nu aveti decat sa alegeti imprumutul potirivit si sa semnati contractul aferent.

Pentru a fi eligibili pentru un credit rapid la Mozipo, trebuie sa:

- fiti cetatean roman
- sa aveti o varsta cuprinsa intre 23 si 70 de ani
- sa aveti un cont bancar in nume propriu
- sa aveti un venit stail suficient pentru a va rambursa imprumutul solicitat
- sa anu aveti credite restante raportate la Biroul de Credite.

Daca toate aceste conditii sunt indeplinite, veti primi banii in contul dumneavoastra bancar in 5 minute de la aprobarea creditului, daca optati pentru serviciul de gestionare in regim propriu (self-service) a creditului, sau de la semnarea contractului - daca optati pentru aceasta varianta.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet