sâmbătă, 3 octombrie 2015

Vreau un imprumut rapid pe o perioada scurta

Am nevoie de bani pe termen scurt. Vreau sa accesez un credit rapid online fara multe acte.


Multi dintre cei ce cauta astfel de credite rapide, vor sa faca rost de bani fara multe acte, in conditii simple de accesare, fara batai de cap, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze.

Stiu ca multi dintre dumneavoastra iti doresc sa nu fie batuti la cap cu tot felul de intrebari despre felul cum vor folosi banii, despre istoricul financiar, etc. Unii nu vor sa stie nici familia ca se imprumuta, dar sa mai afle cei de la serviciu.

Pentru ca, accesarea unui imprumut este de regula ultima reduta a celui ce vrea sa faca rost de bani, in prealabil oamenii apeland la sursele apropiate, la rude, la prieteni, la colegi, trebuie sa fiti vigilenti de la accesare pana la ultima rata de rambursare.
In primul rand, un om informat este un om puternic, asadar, va sfatuiesc sa va informati inainte, sa cunoasteti toate aspectele creditului pe care doriti sa-l accesati.

Bineinteles, trebuie sa studiati ofertele si sa o alegeti pe cea mai convenabila din toate punctele de vedere: cerinte, timpi de acordare, costuri.

Societi nebancare ce acorda credite rapide pe perioade scurte de timp sunt destule pe piata romaneasca. Mai mult de atat, in ultima vreme apar din ce in ce mai multe. In fapt, majoritatea IFN-urilor noi aparute sunt specializate in microcredite, adica in acordarea de imprumuturi rapide pe termen scurt in cuantum redus (sume mici de bani).

Iata si cateva exemple edificatoare:

- Ferratum, o societate nebancara specializata in microcredite, ofera imprumuturi pentru maxim 45 de zile. De la Ferratum poti sa te imprumuti sume de maxim 1290 de lei. Poti accesa online ori chair prin SMS, incepand de la al doilea credit. Decizia de aprobare se ia rapid, iar banii ii primesti rapid. Trebuie sa ai o varsta de minim 24 de ani, sa ai venituri lunare constante si permanente.

- Credit Fix, o societate noua accesibila chiar si clientilor care nu detin un cont bancar. Creditul online acordat de Credit Fix poate fi accesat in regim de urgenta. Colaborarea cu aceasta societate nebancara va pot aduce sume de maxim 1000 de lei, pe o perioada de maxim 35 de zile. Aprobarea unui imprumut rapid pe termen scurt este accesibila si restantierilor, rau-platnicilor, celor inscrisi in Biroul de Credit cu datorii. Trebuie sa aveti o varsta de minim 18 ani, un venit stabil sun act de identitate.

- Simplu Credit, un IFN ce acorda credite pana la salariu, sume mici de bani pe termen scurt. De la Simplu Credit poti imprumuta sume cuprinse intre 330 si 880 de lei, pe perioade de la 7 la 30 de zile, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, sa ai o vechime de minim 3 luni la ultimul serviciu si un venit de minim 760 de lei. De asemenea, la Simplu Credit te poti imrumuta doar daca nu ai restante mai vechi, pentru ca ti se solicita un acord de consultare a Biroului de Credit si o cerere de verificare a eligibilitatii.

In functie de institutia nebancara pe care o alegeti, un imprumut urgent nebancar pe termen scurt este o responsabilitate financiara importanta, de aceea trebuie sa cantariti bine toate optiunilor. Nu luati hotarari pripite si nu va avantati catre prima oferta.

Faceți căutări pe acest blog