vineri, 16 octombrie 2015

Credite urgente exclusiv online

Fast Finance acorda credite in regim de urgenta, online, fara adeverinta de venit


Stim ca multi dintre voi cautati solutii de a obtine bani fara batai de cap, online, daca e posibil. Iata ca la Fast Finance am gasit creditul fulger acordat exclusiv online, fara adeverinta de venit, fara acte, un imprumut destinat rezolvarii unor probleme grave.

Creditul Fulger este un produs destinat chiar si restantierilor, astfel ca sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ, adica cei inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici.

Pentru ca toate formalitatile se desfasoara online, nu este nevoie sa va deplasati la sediul societatii nebancare. Banii ii obtineti in regim de urgenta, fara sa fie nevoie sa justificati ce veti face cu banii.
Pentru Creditul Fulger poate aplica aproape orice, cu conditia sa aiba o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, sa aiba niste venituri certe si stabile, sa incaseze venitul intr-un cont de card.

Pentru a accesa aceste credite urgente exclusiv online, nu aveti nevoie de adeverinta de venit, nu este nevoie de garantii si nici de giranti. Cum va spuneam si mai sus, se accepta si persoanele raportate la Biroul de Credit, motiv pentru care nu se fac niciun fel de verificari la Biroul de Credit.

Sumele ce pot fi accesate variaza intre 200 si 3000 de lei, iar perioada de creditare intre 5 si 30 de zile.

Iata si cateva exemple de calcul:

- pentru 500 de lei imprumutati pentru 30 de zile, veti avea de rambursat suma totala de 680 de lei, adica 500 de lei plus 180 de lei dobanda;
- pentru 1000 de lei pentru 30 de zile, aveti de plata 1360 de lei;
- daca luati un credit de 2000 de lei pentru 30 de zile, veti avea de platit suma totala de 2720 de lei;
- pentru suma maxima de 3000 de lei luata pentru 30 de zile, veti avea o suma totala de plata de 4080 lei.

Pentru accesare aveti nevoie doar de doua acte: copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont in care incasati salariul si pensia. Durata maxima in care poti primii sumele solicitate pot varia intre 3 ore si 24 de ore.

Si va mai dam o veste buna, puteti sa profitati si de o promotie la creditul Fulger, incepand de la al doilea credit contractat. Astfel, puteti obtine o reducere de 5% la dobanda pentru fiecare credit incepand cu al doilea si pana la al saselea inclusiv.

Faceți căutări pe acest blog