Credit rapid fara adeverinta de la IFN

Online poti accesa un imprumut rapid fara adeverinta de venit de la IFN-uri, doar cu buletinul si un extras de cont


Parca suntem un fel de generatia 'PRO' a creditelor doar cu buletinul. Senzia din ultima vreme este ca cei ce cauta imprumuturi de la IFN-uri, vor neaparat sa nu li se mai solicite adeverinta de venit, vor sa primeasca banii in 10 minute (cel mult), sa nu mai fie nevoiti sa semeneze hartii peste hartii, sa se deplaseze pe la sediile institutiilor, sa trebuiasca sa se roage de contabila firmei la care lucreaza, pentru a-i completa nu stiu cate documente financiare.

In fine, ce vor oamenii pana la urma nu este chiar atat de paradoxal, nici de neinteles. Generatiile s-au schimbat, si odata cu prima generatie matura de la Revolutie, au aparut si foarte multe "pretentii" occidentale.
Iata de ce, si societatile financiare, atat bancile cat si IFN-urile incearca sa se ralieze acestor deziderate ale tinerilor din zilele noastre. Assadar, creditele rapide fara adeverinta de venit, cele accesabile online, sunt la ordinea zilei. Parca departamentele de marketing ale societatilor financiare nu-si mai gasesc linistea cautand solutii la aceste noi cerintele ale clientilor.

Se remarca in acest context, o tot mai mare cerere de credite rapide online fara adeverinta, in anul 2015 aceasta cautare a devenit virala, daca putem spune asa. Din informatiile pe care oamenii ni le solicita, reiese clar ca multi vor sa scape de birocratie, sa petreaca cat mai putin timp pentru solicitarea unui credit.

Diferentele dintre actele solicitate de banci si cele solicitate de IFN-uri, cand vine vorba de accesarea unui credit rapid online, sunt inca mari, insa, se simte clar o tendinta din partea bancilor se simplicare a formalitatilor. Va dau doar 3 exemple clare de banci care deja acorda credite fara adeverinta de venit, doar cu buletinul si un acord solicitat din partea clientilor de verificare a eligibilitatii lor financiare in baza de date ANAF, este vorba de: ING, Raiffeisen si Idea Bank.

In general, motivele pentru care oamenii solicita un credit rapid fara adeverinta sunt multiple, nu se rezuma doar la reducerea birocratie, mai sunt si altele. Spre exemplu, oamenii nu vor sa li se verifice trecutul financiar, altii nu vor sa stie cei de la serviciu ca solicita un credit, altii efectiv nu pot oferi o astfel de adeverinta.

Evident, lipsa acestei adeverinte de venit, este compensata de dobanzile mari practicate de IFN-uri, insa, oamenii nu sunt chiar speriati de costuri. Este adevarat ca sumele oferite de IFN-uri in aceste conditii permisive de acordare, nu sunt mari. De regula imprumutul rapid de bani fara adeverinta se invarte in jurul valorilor de 500-1500 de lei.

Conditiile de acordare pentru un credit rapid online fara acte sunt pe placul clientilor tineri. Practic, cu o copie scanata dupa buletin si inca una de pe extractul de cont bancar, ai rezolvat cerintele IFN-ului.

Iata si cateva din societatile nebancare ce acorda credite rapide online cu doua acte: buletin si extras de cont:

- Telecredit, societate nebancara ce acorda sume de maxim 1500 de lei pentru clientii vechi, ori de maxim 500 de lei pentru cei noi. De la Telecredit poti solicia un credit rapid online trimitand documentele scanate folosind contul tau de pe platforma online a IFN-ului.

- Viva Credit, IFN-ul ce detine marca inregistrata pe creditul pana la salariu. Viva Credit acorda primul credit fara dobanda. De la Viva te poti imprumuta maxim 1000 de lei, pe perioade de pana la 35 de zile. La Viva Credit se accepta si restantieri, iar cerintele sunt minime, asa cum va spuneam: trebuie sa trimit in format electronic copie dupa cartea de identitate si un extras de cont si sa completezi o cerere online. Daca imprumutul ti-a fost aprobat, poti primi banii in contul tau bancar chiar in aceeasi zi.

- Creditul Extra Simplu, de la IFN Extra Finance, iti ofera psoibilitatea accesarii unor sume de bani cuprinse intre 200 si 2000 de lei, pe perioade de la 5 la 30 de zile. Pentru Creditul Extra Simplu, aveti o aprobare rapida, o dobanda fixa si o rambursare usoara. Ai nevoie de o copie dupa buletin si o copie dupa extrasuld e cont. Daca documentele sunt in regula, poti obtine aprobarea chiar si in ziua accesarii, direct la tine in cont.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet