sâmbătă, 5 septembrie 2015

Imprumut rapid Telecredit - online

Pentru un imprumut nebancar rapid, produsul celor de la Telecredit este cu adevarat simplu de accesat; poti sa-l ceri online completand un formular.


Imprumut rapid Telecredit, ce poate fi solicitat in urma completarii unui formular online, foarte simplu, in functie de nevoile tale; aceasta este informatia noastra de astazi pentru persoanele ce cauta sa faca rost de bani urgent.

Relativ noua in piata nebancara, societatea Telecredit ofera clientilor sai un imprumut de nevoi personale pe termen scurt, un microcredit acordat pe o perioada de maxim 30 de zile.

Pentru un prim imprumut, poti solicita de la Telecredit sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, iar de la a doua solicitare, poti merge pana la 1.500 lei.
Analiza eligibilitatii si procesarea cererii de imprumut se realizeaza rapid, iar daca in urma evaluarii esti acceptat la creditare, banii ii primesti rapid in contul tau bancar.

Telecredit ofera credite in mod direct, fara intermediari, fara costuri ascunde si fara comisioane. Procesul de acordare a creditului este unul cat se poate de transparent, costurile sunt foarte clar exprimate pe platforma online, unde exista un calculator ce-ti indica clar care sunt costurile aferente sumei de bani pe care doresti s-o imprumuti pe o anumita perioada de timp. Pentru utilizarea calculatorului de credit, n-ai decat sa alegi suma dorita si perioada aferenta si costurile sunt calculate automat.

Dupa ce ti-ai calculat costurile, poti trece la completarea cererii de credit. Accesarea unui imprumut rapid online presupune completarea unui formular simplu si scanarea si upload-area pe internet a documentelor solicitate de Telecredit. La completarea formularului de imprumut online, trebuie sa confirmi contul de email prin SMS-ul primit. Folosind contul tau de pe platforma online Telecredit, trebuie sa incarci pe internet documentele scanate, iar daca toate actele sunt in regula, poti primi aprobarea si banii in cont chiar in ziua solicitarii.

Pentru accesarea online, ai nevoie de o copie dupa buletin pe care trebuie sa notezi "conform cu originalul" si sa o semnezi abia dupa aceea sa o scanezi si un scan de asemenea dupa extrasul de cont pe ultimele 30 de zile. Aceste doua documente se scauneaza si se incarca la sectiunea "Adaugare documente".

Poti lua legatura cu cei de la Telecredit astfel:

- telefonic la numărul de telefon 021.9933,
- poti trimite un e-mail la adresa support@telecredit.ro
- poti intra pe platforma online a societatii: telecredit.ro
- prin fax la numărul de telefon 021.527.17.48
- poti trimite un SMS la numărul 1892 cu textul telecredit si te vor suna ei.Conditiile minime de eligibilitate pentru accesarea unui imprumut rapid online de la Telecredit: sa ai minim 18 ani, sa ai domiciliul stabil in Romania, sa fi angajat ori pensionar, sa primesti venitul intr-un cont bancar, sa ai un telefon mobil valid si o adresa de email valida.

Faceți căutări pe acest blog