Imprumut rapid pentru pensionari

Vrei sa iei un imprumut rapid insa ai ca sursa de venit pensia? Iata ce variante ai!


Multi pensionari cauta sa se imprumute, insa, sunt foarte putine solutii financiare in piata pentru aceasta categorie sociala.

Majoritatea institutiilor financiare bancare si nebancare acorda credite cu limita de varsta, unele se opresc la 65 de ani, altele la 70 de ani.

Pentru a accesa un imprumut rapid, un pensionar trebuie sa aiba un venit minim. Acest lucru este valabil atat in cazul IFN-urilor, dar mai ales al bancilor.
Cele mai multe IFN-uri ofera credite nebancare rapide si pentru pensionari, limitarea de varsta fiind in special pe segmentul opus de populatie, in speta pentru persoanele sub 18 ani. Adica, IFN-urile acorda credite rapide nebancare persoanele de peste 18 ani, multe au ca limita varsta de 21 de ani. Pentru limita maxima nu se dau specificatii la IFN-uri. Asadar, pensionarii au liber la creditele rapide nebancare. Evident, acest lucru l-am dedus prin prisma cerintelor acestor societati si a limitarilor si conditiilor specifice de creditare.

Unele institutii nebancare ofera chiar beneficii pensionarilor, unele de-a dreptul atractive.

Alte societati nebancare merg pe restrictionari de sume imprumutate, tocmai pentru ca imprumutatul sa aiba posibilitatea de a-si rambursa creditul, in acord cu bonitatea sa.

Actele necesare pentru un iprumut rapid pentru pensionari sunt de regula doua la numar: buletinul de identitate si cuponul de pensie.


Iata si cateva societati nebancare ce acorda imprumuturi rapide pentru pensionari:


- Credius - o societate nebancara ce acorda credite de nevoi personale fara discriminare de varsta. Creditul pentru pensionari de la Credius iti poate aduce intre 400 si 25.000 lei, pe o perioada de la 10 la 60 de luni, cu o dobanda fixa anuala de 9%. Venitul minim solicitat este de 400 de lei, iar pentru sume mai mari de 15.000 lei se solicita fideiusor.

- Rapid Credi Confident, o alta societate ce are in portofoliu credite si pentru pensionari. Aceasta societate ofera posibilitatea ca si pensionarii, inclusiv cei pe caz de boala) sa acceseze un credit de nevoi personale. Sumele ce pot fi imprumutate pot urca pana la 15.000 de euro.

- Happy Credit, ofera imprumutul senior pentru pensionari, un imprumut pentru oamenii in varsta care doresc sa faca rost de bani in 24 de ore. Asadar, in maxim 24 de ore poti obtine pana la 5.000 de lei, pe o perioada de maxim 2 ani. Ai nevoie de: copie dupa buletin, talon de pensie, decizie pensionare, factura utilitati si extras de cont. Pot accesa acest credit persoanele cu varsta de pana la 80 de ani si cu un venit de minim 600 lei (pensie si alte venituri).

- iCredit Pensionar - Imprumutul pentru seniori iti poate aduce sume cuprinse intre 400 si 3000 de lei, la domiciliu, in maxim 24 de ore. Nu necesita garantii (deci nu ti se solicita garantii ipotecare sau de alt tip), ai nevoie doar de doua documente (buletinul si talonul de pensie in original). Imprumutul pentru pensionari de la iCredit iti poate rezolva problemele urgente, fie online, fie telefonic ori prin SMS.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet