Credit bancar doar cu buletinul

Oferta bancilor comerciale de credite doar cu buletinul a devenit una cat se poate de reala


Credit bancar doar cu buletinul acorda acele banci ce propun clientilor semnarea unei hartii prin care-si dau acordul de verificare a situatiei financiare in baza de date ANAF.

Bancile, asadar, acorda din nou credite doar cu buletinul, insa, de data aceasta, par sa o faca mult mai organizat, mult mai asigurat.

Daca nu va mai amintiti de valtoarea produsa in anii anteriori crizei (2005 - 2008), cand bancile acordau credite doar cu buletinul intr-un ritm ametitor, va readucem in atentie aceasta situatie. Va mai spunem si ca, multi romani n-au uitat acele vremuri, ba mai mult de atat, multi dintre ei, s-au trezit peste noapte ca si-ar mai dori un astfel de credit.
Pe adresa noastra apar foarte multe solicitari de informatii despre creditele doar cu buletinul, multi dintre solicitanti cautand chiar vechile oferte de creditare, gen Credex ori alte societati antice ce acordau credite flexibile fara multe acte.

Stim clar ca aceste credite doar cu buletinul au fost unele neperformante. Marturie acestor afirmatii stau cele spuse de oficialii BNR, care ne-au transmis ca 80% din restantele inregistrate sunt cele provenite de la bancile ce au acordat credite doar cu buletinul.

In prezent, chiar daca se promoveaza credite doar cu buletinul, situatia nu mai este deloc aceeasi cu cea din anii 2005 - 2008.

Spre exemplu, Raiffeisen a lansat creditul la un act distanta, insa, de data aceasta, ai nevoie de o verificare in baza de date ANAF pentru a primi creditul. Deci, daca vrei un credit doar cu buletinul de la banca, trebuie sa semnezi un acord de verificare pentru ANAF.

Creditul la un act distanta este cu alte cuvinte, la distanta pe care tu o consideri a fi utila de a o pastra fata de ANAF.

Alte banci recurg la verificarile standard ale veniturilor incasate printr-un simplu extras de cont, cum e cazul Idea Bank. Idea Bank a lansat creditul "Selfie", un credit ce se poate obtine cu un singur act, daca obtii venituri standard.

Asadar, exista doua variante pentru acest credit bancar doar cu buletinul, deocamdata: este varianta semnarii unui acord de consultare a informatiilor din baza de date ANAF si exista varianta consultarii unui extras de cont pentru cei cu venituri standard (aceasta din urma varianta fiind deja larg utilizata de IFN-uri).
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro