Credite urgente online de la IFN

Cand exista o nevoie acuta de bani, poti apela la un imprumut urgent nebancar, cu conditia sa te incadrezi in intervalul initial de rambursare


Fiind vorba de credite urgente acordate in conditii facile, costurile asociate sunt pe masura riscurilor asumate de societatile nebancare ce le acorda. In aceste conditii, este indicat, inainte de a te avanta sa apelezi la un credit urgent nebancar, sa epuizezi toate variantele cunoscute: rude, prieteni, apropiati. Cand nu ai alte posibilitati de a face rost de bani, poti sa te indrepti catre imprumuturilor rapide oferite de IFN.

Chiar daca pare utopic, atat IFN-urile cat si bancile se indreapta catre conditii de eligibilitate din ce in ce mai facile. In urma crizei economice de la sfarsitul anului 2008, societatile financiare au devenit mai precaute cu acordarea de credite, in special bancile. Este adevarat ca si BNR a luat anumite masuri pentru limitarea riscurilor, iar lucrurile au inceput sa se aseze cat de cat pe un fagas normal din acest punct de vedere.
Probabil ca vor mai trece cativa ani pana vom ajunge la o acordare de credite printr-un simplu telefon la o institutie financiara, insa, lucrurile nu sunt departe. Spre exemplu, anul acesta s-a semnat un protocol intre un grup de banci si ANAF, pentru ca aceasta institutie sa ofera informatii financiare despre persoanele ce solicita credite, la cererea acestor persoane (adica cu acordul scris al acestora).

Mare parte din creditele solicitate de la IFN-uri se acorda in conditii lejere, doar in baza a doua acte: actul de identitate si un extras de cont. Aceste cerinte sunt specifice creditelor rapide. Pentru restul creditelor de nevoi personale nebancare, cerintele sunt similare cu cele impuse de banci pentru produse similare.

Printre societatile nebancare ce acorda credite de nevoi personale nebancare in conditii similare cu cele ale bancilor, atat de eligibilitate dar si de dobanda se numara: Cetelem, BRD Finance, TBI Credit, Easy Credit, etc.

Printre societatile nebancare ce acorda imprumuturi rapide se numara: Viva Credit, iCredit, Telecredit, Ferratum, IFN Extra Finance, Fast Finance, Mozipo, Zaplo, etc.

Toate aceste socieati nebancare ce acorda credite urgente online solicita conditii minime de eligibilitate, insa, dobanzile sunt mari, iar penalizarile te pot ingloda cu adevarat in datorii pe termen mediu si lung.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet