Vrei un credit rapid IFN potrivit?

Un credit rapid pentru fiecare oferit de Happy Credit, un IFN ce garanteaza obtinerea de credite nebancare rapide


Happy Credit este un produs de creditare, marca inregistra al societatii nebancare “Credit pentru fiecare IFN S.A”.

Aceasta societate ofera imprumuturi personalizate, servicii de calitate de care poate beneficia orice client ce indeplineste conditiile de bonitate solicitate.

Creditele acordate de “Credit pentru fiecare IFN S.A” sunt fara garantii ori cu garantii, in functie de sumele maxime dorite de clienti. Pentru aceste produse financiare nu se solicita comisioane, iar aprobarea se face in 48 de ore.


Variantele de creditare oferite de “Credit pentru fiecare IFN S.A” sunt: creditele de nevoi personale cu ipoteca, creditul rapid, creditul rapid plus si creditul senios - pentru pensionari.

Creditul pentru nevoi personale cu ipoteca iti ofera posibilitatea de a te imprumuta pe o perioada de maxim 5 ani. Pentru a-l accesa, aveti nevoie de urmatoarele documente: buletin, acte de proprietate asupra imobilului ce se constitutie drept ipoteca, extras de carte funciara si intabulare, cadastru, alte documente care atesta proprietatea, extrasul de cont si certificatul fiscal. Pentru a-l accesa trebuie sa aveti minim 18 ani.

Creditul rapid se acceseaza daca esti salariat si ai nevoie de un imprumut urgent pentru a-ti finaliza un proiect ori pur si simplu pentru a-ti indeplini o dorinta. Poti accesa sume de bani de pana la 7500 lei, insa, nu mai mult de echivalentul a de trei ori salariul tau net lunar. Creditul se acceseaza pe perioade de maxim 3 ani, in conditii avantajoase si o aprobare rapid - de maxim 24 ore. Documentele necesare: copie dupa buletin, adeverinta de venit tip Happy Credit, factura de utilitati, extras de cont si copie dupa contractul de munca. Pentru a-l accesa trebuie sa fiti salariati si sa aveti o varsta minim a de 18 ani. De asemenea, trebuie sa aveti un venit minim net lunar de 724 lei si sa fiti angajat intr-o intreprindere cu minim 5 angajati.

Creditul rapid plus este un credit ce-ti poate aduce sume de pana la 10.000 lei, insa nu mai mult de echivalentul a de patru ori salariul tau net lunar, pe perioade de pana la 3 ani. Aprobarea se face in 24 de ore de la inaintarea dosarului. Acest credit poate fi accesat cu un autoturism drept garantie, diferenta fata de alte societati ce acorda credite cu garantii auto, este ca in acest caz, masina ramane la tine. Pentru a accesa acest credit rapid plus, trebuie sa dispuneti de urmatoarele documente: buletin, adeverinta de venit, factura de utilitati, copie dupa contractul individual de munca, cartea de identitate a autovehicului in original, setul doi de chei al autovehicului, certificat de inmatriculare al autovehicului, polita de asigurare obligatorie RCA, inspectia tehnica periodica ITP valabila. Pentru a accesa creditul rapid plus, trebuie sa av eti o varsta de minim 18 ani, sa aveti un  venit minim net lunar de 724 lei si sa fiti angajati intr-o intreprindere cu minim 5 angajati.

Creditul senior pentru pensionari se acorsa pe perioade de pana la 2 ani, iar sumele ce pot fi imprumutate sunt de maxim 48 de ore. Aprobarea creditului se face in maxim 48 de ore de la accesare. Pentru a accesa creditul senior, aveti nevoie de urmatoarele documente: copie dupa buletin, talon pensie, decizie de pensionare, factura de utilitati, extras de cont. Pentru accesare, trebuie sa aveti o varsta de maxim 80 de ani si un venit minim lunar net de 600 de lei, din pensie si alte venituri, daca este cazul.

Asadar, daca aveti nevoie de un imprumut urgent, puteti apela cu incredere la “Credit pentru fiecare IFN S.A”. Dupa cum ati putut observa, aceasta societate nebancara are in portofoliu o gama variata de credite, aproape pentru fiecare.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet