Oferte credite rapide pentru restantieri

Persoanele cu probleme financiare in trecut, sunt astazi ofertate de unele societati nebancare cu credite rapide


De ce credeti ca foarta multa lume cauta credite rapide doar cu buletinul? Pentru ca exista o serie de factori ce-i determina pe acestei cautatori sa nu se incadreze la accesarea unui credit de nevoi personale acordat in conditii obisnuite.

Evident, exista si cazuri speciale, ale unor oameni de buna credinta care au ajuns raportati cu restante dintr-o intamplare neferita. Acestor cazuri le fac unele compromisuri si societatile nebancare mai rigide din piata. Am observat ca multe dintre IFN-urile mari, detaliaza intr-un mod practic, conditiile de creditare pentru restantieri, lucru pozitiv de subliniat dupa parerea noastra. 
De regula, o societate financiara bancara sau nebancara, acorda credite in urmatoarele conditii:

- ai un minim net lunar, stabil;
- extrasul din Biroul de Credite spune ca nu ai avut restante la banci ori la IFN-uri;
- extrasul din Centrala Riscurilor Bancare, spune de asemenea ca nu ai fost si nu esti restantieri al acestor institutii de creditare;
- ai un domiciliu stabil pe teritoriul ROmaniei;
- ai o vechime in munca totala, in general mai mare de un an;
- ai o vechime in munca la ultimul angajator, mai mare de trei luni;
- ai un cont bancar;
- nu ai alte credite care sa-ti determine un grad de indatorare exagerat (mai mare de 60% de regula este limita la care te mai crediteaza vreo institutie financiara).

Ei bine, dintre aceste deziderate, necesare pentru a ti se acorda un credit de nevoi personale la o societate financiara, banca sau IFN, societate care sa nu-ti ceara o dobanda anuala efectiva mai mare de 20%, foarte putine sunt indeplinite de clintii care spera la accesarea unor credite rapide.

In fapt, chiar si societatile ce acorda credite rapide nu se asteapta sa fie indeplinite anumite conditii, de unde si posibilitatea chiar si a restantierilor de a obtine imprumuturi.

Si uite asa, pas cu pas, multe IFN-uri au inceput sa ofere credite rapide pentru restantieri.

Acum sa nu credeti ca toti restantierii sunt oameni de rea credinta. Multi dintre ei au avut diverse neceazuri care i-au adus in imposibilitatea la un anumit moment de a nu-si respecta obligatiile contractuale. Pentru ca, in legislatia romana, daca intarzii 30 de zile cu plata unei rate, esti raportat la Biroul de Credit, multi oameni au ajuns pe listele acestei firme, chiar si din greseala. In fine, greseala fiind facuta din uitare, din neglijenta, etc.

Un scoring negativ in Biroul de Credit, iti reduce la zero posibilitatea de accesare a unor credite bancare. Am observat in ultima vreme la banci ca mai toate solicita verificari atat la Biroul de Credite cat si la Centrala Riscurilor Bancare.

Centrala Riscurilor Bancare este o institutie administrata de BNR unde sunt inscrise atat persoanele fizice cat si cele juridice.

Exista diferente minore intre Biroul de Credite si Centrala Riscurilor Bancare, insa, ambele in definitiv, au in vedere restantele mai mari de 30 de zile.

In ciuda acesor sperietori, clientii cauta oferte de credite rapide pentru restantieri, iar unele IFN-uri vin in intampinarea cererii din piata.

As zice ca multe dintre societatile nebancare noi intrate in piata sunt mult mai maleabile in a accepta restantierii, decat vechile IFN-uri.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro