sâmbătă, 2 mai 2015

Imprumuturi urgente nebancare acordate cu minim de acte

Societatile nebancare acorda imprumuturi urgente cu minim de acte, insa, doar daca iti dovedesti bonitatea


Imprumuturi urgente nebancare este o sintagma respectata de IFN-uri, in conditiile in care tu ai capacitatea financiara de a-ti rambursa sumele imprumutate la finalul perioadei stipulate in contract.

Pentru ca nicio societate nu-si doreste sa piarda in mod voluntar, si in cazul IFN-urilor lucrurile stau in acelasi fel. Si IFN-urile isi doresc profit si clienti care sa-si ramburseze imprumuturile.

Chiar daca acorda imprumuturi urgente, societatile nebancare isi verifica clienti, asigurandu-se astfel ca acestia au posibilitatea de a rambursa sumele acordate.

Ai crede ca la nivelul anului 2015 lucrurile s-au simplificat mult din punct de vedere al cerintelor de bonitate, insa, este dificil pentru o societate financiara sa determine capacitatea clientilor de a-si rambursa imprumutul in timp. Astfel ca, aceste societati mizeaza in special pe adeverintele de venit, pe taloanele de pensii si uneori pe extrasele de cont care ilustreaza sumele intrate in contul posesorului intr-o anumita perioada de timp.Imprumuturi nebancare de genul celor acordate rapid cauta tot mai multi romani, de aceea si IFN-urilor au scos tot felul de denumiri, care sa se apropie pe cat posibil de nevoile clientilor, astfel incat, acestia sa cunoasca avantajele creditarii chiar din prima faza. Spre exemplu, denumirele de genul Credite rapide fara adeverinta de venit, ii indica clientului ca pentru un astfel de imprumut el nu trebuie sa aduca o dovada de venit, ori credite online - adica poti aplica online, fara sa te mai deplasezi la sediul unei societati, ori imprumuturi urgente in 24 de ore - fapt ce inseamna ca poti obtine banii foarte rapid, etc. Aceste denumiri sunt foarte utile, dupa parerea noastra, pentru ca, in fapt, clientii au posibilitatea de a se orienta, in functie de nevoi, catre produsele dorite, nemaitrebuind sa caute indelung printr-o gama mare de oferte din piata.

Chiar daca aceste imprumuturi urgente nebancare sunt acordate cu un minim de acte, totusi, societatile financiare se asigura ca ai capacitatea sa returnezi banii imprumutati. In 2015, cele mai frecvente cai pentru societatile nebancare de a se asigura ca tu esti capabil sa-ti rambursezi imprumutul, se refera la extrasele de cont. Majoritatea societatilor nebancare ce acorda imprumuturi urgente, solicita cate un extras de cont pe ultimele 3 ori 6 luni. Din aceste extrase de cont, isi pot da seama ce venituri ti s-au virat in cont pe intervalele respective de timp. Mizand pe o continuare a acestor venituri, IFN-urile te declara eligibil sau neeligibil pentru acordarea unui imprumut.

Tendinta in piata este simplificarea birocratiei, documentatie minima, adica cat mai putine acte. Evident, acest lucru este unul deosebit de pozitiv, insa, nu toti clientii sunt de buna credinta, fapt ce este luat in calcul in special de societatile nebancare, ce-si acopera aceste riscuri, prin dobanzile destul de mari practicate.

Faceți căutări pe acest blog