sâmbătă, 4 aprilie 2015

Metode eficiente de a de imprumuta rapid

Cele mai bune metode de a te imprumuta rapid le au disponobile IFN-urile


Societatile nebancare ofera clientilor metode simple si eficiente de a face rost de bani, accesand un imprumut rapid in conditii din cele mai lejere.

Alegerea unui credit este o reala problema pentru un om de rand, pentru ca, daca n-a avut de-a face vreodata cu institutiile financiare, se gaseste intr-o postura inedita, aceea de a se apuca sa studieze termeni si mai apoi oferte.

Pentru a simplica acest drum al intelegerii si al identificarii celor mai bune oferte si eficiente, totodata, de a te imprumuta rapid, noi iti dam astazi cateva directii pe care ar trebui sa le ai in vedere, atunci cand esti novice intr-ale creditarii.


Ofertele bancare si nebancare se tin lant, aproape oriunde, care mai de care mai spicluite si mai spectaculoase, care mai de care mai ieftiine si mai aproape de nevoile tale imediate.

Pentru a gasi cel mai eficient imprumut rapid pentru tine, trebuie sa-ti definesti in primul rand prioritatile: de cati bani ai nevoie, pe ce perioada de timp, cand ai nevoie de ei, ce rata poti plati ulterior, cum stai din punct de vedere financiar si cum banuiesti ca vei sta in viitor, ai siguranta vneiturilor necesare pentru a-ti rambursa la timp imprumutul. Aceste lucruri treuie sa le ai in vedere tu, inainte de a te indrepta catre o institutie sau alta pentru a analiza oferte lor.

In functie de nevoile tale si de aceste predictii pe care doar tu le poti face, nu trebuie sa astepti de la banca ori de la IFN sa-ti spuna cum vei sta din punct de vedere financiar anul viitor, vei sti catre care tip de imprumut rapid sa te indrepti.

Dupa ce ti-ai definit parametrii tai personali, poti sa iei o hotarare serioasa, in functie de nevoile tale pe termen scurt, pentru ca in definitiv tu ai nevoie de o suma de bani urgent.

Cum eficientizezi cautare?

Contureaza-ti in primul rand nevoile tale, asa cum ti le-am prezentat mai sus, definindu-ti aceste necunoscute pentru societatea financiara: cand ai nevoie de bani, de cati bani ai nevoie, cat iti permiti sa platesti lunar, pe ce perioada de timp doresti sa accesezi imprumutul.

Dupa ce ti-ai fixat acesti parametrii, poti lesne sa elimini din cautari anumite societati.

Sa-ti dau niste exemple:

- ai nevoie de 20 de lei, pentru 15 zile si vrei banii in 2 ore. La cine apelezi? Apelezi la o societate nebancara ce ofera credite pana la salariu: Viva Credit, Simplu Credit, Imo Credit;

- ai nevoie de 2000 de lei, pentru 6 luni de zile, insa, vrei sa primesti banii acasa la domiciliu in maxim 48 de ore, pentru ca esti bolnav si nu te poti deplasa si nici nu te pricepi la internet. In acest caz, poti apela la societatile nebancare ce ofera credite le domicilu: Provident.

- ai nevoie de 10.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, insa nu poti sa aduci o adeverinta de venit, doresti banii urgent. In acest caz, apelezi la o societate nebancara ce ofera credite fara adeverinta de venit in regim urgent: Credius.

- ai nevoie de 20.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, insa vrei sa iei un imprumut cu dobanda mica (poate chiar vrei sa gasesti cea mai mica dobanda din piata), nu te intereseaza ca primesti banii in 10 zile, si nici ca trebuie sa faci rost de o serie de acte necesare. In acest caz trebuie sa apelezi la un credit de nevoi personale bancar. In cazul unui credit de nevoi personale cu o asemenea valoare aveti posibilitatea sa va indreptati fie catre un credit fara garantii, fie catre un credit cu garantii ipotecare. Dupa cum e si firesc, creditul garantat cu ipoteca este mai ieftin. In fine, in cazul creditului fara garantii, institutii ce acorda asemenea sume (20.000) in aceste conditii sunt: Cetelem (O IFN, ce practica o dobanda de 9,81%, Millenium Bank - DAE 9,96%, Banca Transilvania - DAE 10,14%, BRD - DAE 10,31%, etc. In cazul creditelor cu garantii ipotecare, lucrurile stau astfel: ING - DAE de 6,38%, CEC Bank - 7,04%, OTP Bank - DAE 7,12%, Bancpost - DAE de 7,15%, Banca Feroviara - DAE de 8,16%, etc.

Faceți căutări pe acest blog