Cumparaturi in rate de la eMAG cu eCredit

Vrei sa cumperi ceva de la eMAG, dar n-ai banii necesari? De acum este foarte simplu! Apleaza la eCredit!


eMAg iti ofera posibilitatea de a cumpara in rate convenabile apeland la eCredit, un sistem de imprumut, prin care tu poti duce acasa produsele dorite, in mod simplu si rapid.

Pentru ca in aceasta perioada sunt reduceri substantiale si suntem tentati sa cumparam diverse produse pentru imbunatatirea confortului, va propun sa vedem cum putem sa achizitionam de la eMAG, chiar daca nu avem toti banii necesari.


Ce trebuie sa faci?

Nu trebuie sa faci ceva in mod deosebit, doar intri pe platforma online eMAG, selectezi produsele dorite si langa fiecarui produs veti gasi care ar fi rata lunara, sub aceasta rata lunara gasiti un buton "vezi detalii", Prin apsararea acestui buton, sunteti trimiti intr-o fereastra unde vi se explica ce fel de credit doriti, in functie si de numarul de rate pe care-l puteti sumporta financiar. Spre exemplu, pentru un sistemd e navigatie, daca selectam un sistem de 12 rate, avem la indemana doua posibilitati, fie creditul standard prin Cetelem, fie creditul PROMO eCredit. Pentru acelasi sistem de navigatie, daca dorim sa-l achitam in 48 de luni, avem la indemana doar creditul standard de la Cetelem.

De retinut este ca de la eMAG poti apela la trei variante de creditare, in functie de numarul de rate pe care doriti sa le achitati.

1. Sistemul de finantare prin eCredit. Acesta este un sistem de creditare rapid si confortabil ce poate fi solicitat online. Pentru a-l accesa trebuie doar sa alegeti varianta de finantare pentru produsul dorit. Perioada de creditare poate ajunge pana la 5 ani, ratele sunt fixe si nu este nevoie de avans. Sumele pe care le poti accesa se incadreaza intre 300 si 20.000 de lei, iar pentru a accesa acest credit trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani.

2. Cetelem. Sistemul de rate prin Cetelem, inseamna accesarea unui credit nebancar de la aceasta institutie finnaciara. Pentru a aplica la acest credit aveti nevoie de buletin, de o adeverinta de venit sau un talon de pensie, actul de identitate, dovada ca sunteti salariat ori pensionar, declaratie privitoare la veniuri daca e cazul. Cu sistemul de rate de la Cetelem, puteti opta pentru un sistem de 12 rate cu DAE de 9%, ori pentru un sistem de 12-18 rate cu un DAE de 25,04%. Creditul standard prin Cetelem va pune la dispozitie sume de pana la 5.000 lei, cu dobanda fixa.

3. BRD Finance, aceasta finantare este accesibila doar in showroom-ul eMAG, deci nu puteti face cumparaturi online.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet