Credite nebancare usor de luat pentru gospodari

Pentru ca in acest sezon agricultorii au nevoie de bani, iata cateva informatii despre un credit nebancar destinat lor


Credite nebancare usor de luat, special concepute de Good.Bee Credit (GBC) pentru pomicultori, agricultori si crescatorii de animale, ce au nevoie de sprijin financiar pentru dezvoltarea afacerii.

Tinand cont ca aceasta este perioada cu cele mai mari cheltuieli in agricultura, aceasta propunere este una binevenita, mai ales ca sunt putine societati nebancare ce acorda credite agricultorilor.


La Good.Bee Credit (GBC), gasiti mai multe oferte de finantare pentru zona rurala:

- creditul verde, o oferta pentru legumicultori; prin acest imprumut se pot obtine sume de pana la 30.000 de lei, fara garantii ipotecare ori altfel de garantii, are o aprobare rapida, iar graficul de rambursare se realizeaza in functie de sezon, se poate obtine chiar o pauza in plata ratelor de pana la 9 luni.

- creditul usor de luat este un produs destinat pomicultorilor si crescatorilor de animale. Prin acest imprumut se pot obtine sume de pana al 30.000 lei, fara ipoteca ori alte garantii. Aprobarea se face rapid, graficul de rambursarea realizandu-se sezonier, tu putand astfel obtine o pauza in plata ratelor de pana la 9 luni.

- creditul loial este un produs financiar destinat clientilor buni-platnici care au mai avut un credit cel putin in derulare cu Good.Bee Credit (GBC). Acest imprumut este destinat finantarii capitalului de lucru si investitiilor. Acestui produs ii sunt anexate dobanzi preferentiale, o aprobare rapida si un grafic de rambursare sezonier. Daca doresti, poti obtine o pauza la plata ratelor de pana la 9 luni.

- linia de credit, este de asemenea un produs cu o mare flexiilitate prin care poti ibtine anumite sume de bani sub forma de credit, in mai multe transe, in functie de nevoile tale imediate.

Daca doriti sa accesati unul din aceste credite, puteti sa o faceti online completand o cerere de credit, ce contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, telefon mobil, localitate si judet, email, valoare credit in RON, destinatie credit si apoi trimiti aceste informatii.

Documentele necesare accesarii:

- cerere tip
- buletin de identitate si certificat de casatori daca e cazul
- documente aferente veniturilor - adeverinta de salariu
- documente referitoare la alte credite ori contracte de leasing
- documente privind dreptul de proprietate.
- acord consultare Birou de Credit;
- acord de consultare CRC
- adeverinta de stare materiala de la primarie.

Pe langa aceste documente, reprezentantii Good.Bee Credit (GBC) isi rezerva dreptul de a mai solicita si alte acte care sa ajute la stabilirea posibilitatilor de rambursare a imprumutului solicitat.

Good.Bee Credit (GBC), are reprezentanti in mai multe orase din tara: Alba, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Campulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Resita, Targu Jiu, Timisoara. Sediul central al societatii nebancare se gaseste in bucuresti, B-dul Dimitrie Pompei, Nr. 6 C, et.1, Sector 2, telefon: 0723 663 179, 0740 142 425, 021 212 0730.

Va marturisesc ca este o descoperire placuta aceasta societate nebancara ce se areseaza micilor intreprinzatori, oamenilor gospodari si priceputi din mediul rural, ce-si doreszc dezvoltarea unei activitati economice in domeniul agricol.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet