sâmbătă, 7 martie 2015

Credite mai putin lejere, dar mai ieftine

Cum poti sa faci rost de bani, apeland la un credit de consum cu o dobanda rezonabila?


Pentru a contrabalansa avalansa de credite rapide descrisa in ultima vreme, venim astazi cu o oferta mai greu de accesat, insa, mult mai ieftina

Ne-am gandit sa va intoarcem un pic privirea de la Institutiile Financiare nebancare si sa va orientam, cel putin pentru o perioada, catre banci.

Avand in vedere ca suntem intr-o perioada destul de tumultoasa pe piata bancara, unde au loc o seama de schibari importante, probabil ar fi cazul sa incepeti din nou sa solicitati un credit la o banca.


Chiar daca in trecut nu v-ati calificat pentru un credit, nu este nimic batut in cuie ca astazi nu s-au schimbat conditiile. In fine, noi mizam ca s-au schimbat foarte mult, iar daca o sa aveti curiozitatea sa solicitati o oferta bancara, imi veti da dreptate.

Oricum, bancile au evoluat foarte mult la nivelul conditiilor de eligibilitate, la nivelul permisivitatii de acordare, ba chiar si a modului de accesare.

un start in aceasta directie a lejeritatii si flexibilitatii bancilor a fost dat oarecum incepand din 2013, cand Bancpost incepea un program cu agenti directi de creditare, cei care trebuiau sa ia legatura cu clientii la domiciliul acestora pentru a le prezenta oferta. Intre timp, la banci avem deja forme de creditate online, timp redus de acordare a creditelor si a banilor si o flexibilitate mult mai mare privitoare la plaja de venituri acceptate.

Pentru ca, dupa cum probabil ati aflat din presa, in curand Banca Transilvania va face tranzactia completa cu Volksbank, cele doua banci au scos pe piata o serie de produse financiare facile, de care spunem noi ca ar fi bine sa profitati.

Acum, nu vrem sa va ascundem parerea noastra, anume ca, probabil aceste credite sunt si o dorinta a bancilor de a-si crea un stoc de imagine, insa, nimic in neregula, mai ales ca prin aceasta uniunile intre cele doua banci, rezultanta va fi foarte aproape de varful ierarhiei bancare din Romania.

In fine, ca sa nu mai lungim, va sugeram sa va aplecati in aceasta perioada asupra acestor produse financiare bancare de la Banca Transilvania si de la Volksbank.

Spre exemplu, Volksbank pune la bataie creditul de consum cu dobanda variabila, in lei. Poti obtine sume de pana la 70.000 de lei pentru a-ti finanta proiectele personale. Dobanda acestui credit este de 7,5%, iar daca este vorba de refinantare, aceasta ajunge la 6.5%.

Pai, ce sa va mai spunem, nu merita un credit de consum la o dobanda de 7,5%? Noi spunem ca merita din plin, mai ales ca la noi sunteti obisnuiti cu IFN-urile si cu dobanzi formate din cel putin trei cifre.

Faceți căutări pe acest blog