Credit de nevoi personale de la CEC

O oferta foarte atractiva de credite bancare ne vine din partea CEC Bank


Credite de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj este oferta actuala a CEC Bank, ce nu necesita avans.

Cea mai tare parte a acestui credit este faptul ca poti obtine o perioada de gratie de pana la 12 luni.

Pe langa faptul ca nu trebuie sa justifici utilizarea banilor, la calculul veniturilor tale, care determina valoarea maxima a imprumutului pe care-l poti obtine, se iau in calcul o plaja larga, cu conditia sa fie venituri permanente pe toata durata derularii creditului.

Daca doriti sa nu vi se solicite adeverinta de venit ori alte documente doveditoare privind venitul, trebuie sa veniti cu garantii imobiliare reale.


Ca sa te califici pentru acest credit de nevoi personale, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

- sa ai o varsta de peste 18 ani;
- sa ai venituri permanente certe;
- daca optezi pentru garantie imobiliara, in loc de venituri, trebuie sa aduci documente aferent imobilului ce se constituie drept garantie.

Creditul se acorda pe perioade de minim un an si de maxim cinci, timp in care tu poti opta pentru o perioada de gratie de 12 luni, adica un fel de pauza de la plata ratelor.

Dobanda acestui credit este variabila pe intreaga durata a creditului si se calculeaza astfel: ROBOR 3M + 4,90 p.p., ori ROBOR 3M + 3,90 p.p. pentru credite garantate cu cash colateral.

Alte comisioane implicate: comision de analiza dosar de 250 lei si comision de administrare de 0,3% pe luna din soldul creditului.

Spre exemplu, pentru un credit de 40.000 lei, contractat pe o perioada de cinci ani, in acest moment dobanda ar fi de 6,61%, caz in care DAE este de 11,01%, ori de 5,61% pentru creditele garantate cu cash colateral, caz in care dobanda anuala efectiva este de 9,90%.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro