Credit pe loc fara adeverinta de venit

Ai o urgenta in familie si vrei bani in 2 ore? Iata de unde poti sa obtii un imprumut fara acte de venit!


Imprumut pe loc fara adeverinta de venit poti obtine apeland la societatile nebancare ce acorda credite online in cele mai lejere conditii.

Exista, la orice IFN, un minim de cerinte atunci cand acorda un imprumut. Aceste cerinte se invart in special in asigurarea ca vor primi banii imprumutati, adica tu iti vei rambursa sumele de bani contractate.

Cele mai noi institutii nebancare din piata se axeaza foarte mult pe imprumuturile lejere, pe termen scurt. Dupa parerea noastra, aceste credite rapid pe termen scurt, de genul celor pana la salariu, sunt printre cele mai avantajoase forme de creditare, din punctul de vedere al societatilor, insa, pe de alta parte, sunt si cele mai riscante. Pentru clienti, astfle de produse financiare nu sunt tocmai lejere de rambursat, avand in vedere preturile ridicate, insa, daca nu extinzi perioada de imprumut, iti poti face treaba, fara sa te indatorezi excesiv pe termen mediu.


Iata si cateva din variantele gasite de noi in piata, de societati nebancare ce acorda credite pe loc, fara adeverinta de venit:

1. Fast Finance - aceasta societate nebancara acorda credite doar pe baza buletinului de identitate (o copie dupa acesta scanata) si o copie dupa un extras de cont unde ar trebui sa va incasati salariul ori pensia. Atat. Deci, nici urma de adeverinta de venit. Poti imprumuta sume cuprinse intre 100 si 3.000 lei, pe o perioada cuprinsa intre o zi si 30 de zile. Durata accesarii variaza intre 3 ore si 24 de ore.

2. Viva Credit - obtii creditul rapid, fara adeverinta de venit, ai nevoie doar de cartea de identitate si un extras de cont din care sa rezulte ca incasezi veniturile printr-o banca. Poti obtine sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pe perioade intre o zi si 35 de zile. N-ai nevoie de adeverinta de venit, nici de garantii ori giranti. Mai mult de atat, Viva Credit ne spune clar ca sunt acceptate pentru acordarea unui imprumut si prsoanele cu istoric negativ, deci, cele inscrise in Biroul de Credit ca restantieri.

3. Extra Finance - ofera creditul Extra Simplu, un credit cu valori intre 350 si 2.000 de lei, pe termen de la 5 la 45 de zile. Extra Finance acorda creditul in cateva ore, cu doar doua documente: buletinul de identitate si o copie dupa un extras de cont de la o banca, unde ar trebui sa-ti incasezi veniturile. Acesta este un imprumut fara garantii, cu dobanda fixa, fara comisioane. Extra Finance este un IFN la moda in ultima vreme, fiind foarte cautat de clienti indeosebi datorita usurintei cu care acorda banii.

Va intrebati daca sunt banci ce acorda credite fara adeverinta de venit? Nu. Nu sunt.

Daca mai sunt si alte societati ce acorda credite fara adeverinta de venit? Sigur mai sunt. Noi v-am oferit doar cateva detalii despre trei dintre IFN-urile ce acorda astfel de imprumuturi. Pe langa IFN-uri, nu uitati ca puteti oricand apela la Casele de Amanet pentru a obtine bani, intr-un timp scurt, fara adeverinta de venit. Pentru Casele de Amanet, aveti nevoie de un bun de valoare pe care sa-l prezentati drept gaj.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro