sâmbătă, 7 februarie 2015

Ai nevoie de un credit de nevoi personale?

Iata ce trebuie sa stii despre accesarea creditelor de nevoi personale


Daca ai probleme financiare si vrei sa apelezi la un credit de nevoi personale, indicat este sa te informezi temeinic inainte.

Dupa parerea noastra, toate societatile financiare ar trebui sa-si instruiasca clientii, punandu-le la dispozitie informatiile necesare, in mod clar si fara echivoc. Informatiile neclare, alambicat nu fac decat sa incurce clientul, si oricat ar parea de in avantajul societatilor financiare, s-ar putea ca la un moment dat aceste lucruri sa se intoarca impotriva lor.

Este adevarat ca toate IFN-urile mari au pe platformele online proprii informatii utile pentru clienti. Din acest punct de vedere, nu avem ce sa le reprosam, insa, multe dintre aceste informatii nu sunt atat de clare pe cat si-ar dori clientii.

O societate ce merita sa fie data drept exemplu in privinta instruirii clientilor, este Cetelem.


Cetelem - cea mai reprezentantiva societate nebancara din piata isi informeaza clientii in mod clar si precis, fara urma de indoiala.

Iata ce putem afla de la Cetelem in privinta informatiilor referitoare la accesarea unui credit de nevoi personale.

Cati bani poti imprumuta?

Tu stii de cati bani ai nevoie, iar daca vrei sa afli si ce rata lunara poti plati, trebuie sa folosesti calculatorul de credit de pe platforma online si vei afla simplu ce rate ai de plata si care este venitul minim net necesar. Daca ai nevoie si de alte informatii, Cetelem ne ofera un numar de telefon la care putem apela: 021.305.12.40.

Care sunt conditiile pe care treuie sa le indeplinesti pentru a obtine un credit, in functie de varsta, venituri si vechime?

la aceasta intrebare, Cetelem ne raspunde in felul urmator: persoane eligibile sunt cetateni romani cu domiciliul sau resedinta in Romania, acestia trebuie sa fie salariati ori pensionari. Salatiatii trebuie sa fie angajati pe perioada nedeterminata sau determinanta dar mai mare de 6 luni. De asemenea, salariatii trebuie sa aiba minim 3 luni vechime la ultimul loc de munca. Pentru a accesa un credit de nevoi personale de la Cetelem trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, in interiorul perioadei de creditare.

Cat dureaza obtinerea unui credit?

Pentru a obtine un imprumut rapid, Cetelem ne sfatuieste sa apelam la produsul lor 100%. Formularul online iti ia 10 minute sa-l completezi, iar restul formalitatilor sunt simple.

Daca am sau am avut intarzieri raortate in Biroul de Credie pot beneficia de un credit de nevoi personale?

Si la aceasta intrebare Cetelem ne raspunde foarte clar. Poti obtine un credit, chiar daca esti restantieri, in functie de natura intarzierilor. Daca esti restantier si iti cunosti situatia, poti sa intrebi oricand echipa Cetelem daca esti sau nu eligibil pentru un imprumut.

Care sunt documentele necesare obtinerii unui credit?

Pentru întocmirea dosarului de credit vei avea nevoie de următoarele documente:

    Cerere de acordare aunui produs financiar - formular tip.
    Copie dupa actul de identitate
    Documente doveditoare ale venitului :
    Pentru angajati : Adeverinta de venit- formular tip / Fluturas de salariu
    Pentru pensionari : Cupon de pensie în original
    Pentru PFA: Documentatie specifică PFA
    Document care sa ateste domiciliul
    Fisa fiscala

Care sunt produsele de creditare oferite de Cetelem?


- credit de nevoi personale fara garantii;
- credit de conum pentru achizitie bunuri;
- credit auro/leasing financiar auto;
- card de credit.

Cum poti aplica pentru un credit de nevoi personale de la Cetelem?

Cel mai simplu este sa aplici online - aceasta reprezinta de altfel si cea mai rapida modalitate. Creditul 100% online presupune completarea formularului online printarea si trimiterea documentelor.

Ceva neclar? Noi suntem de parere ca nu.

Deci, concluzionand, iata cum ar trebui sa arate o platforma online a unei institutii financiare ce doreste sa-si informeze clientii in mod corect si clar.

Faceți căutări pe acest blog