Vrei o dobanda ca la banca si conditii ca la IFN?

Cetelem ne imbie cu o oferta foarte tentanta: credite nebancare cu DAE de 9,8%


Un nou an, o noua oferta de credite nebancare de la Cetelem. Poti sa aplici chiar acum la cele mai ieftine imprumuturi nebancare din piata, comparabile ca dobanda cu creditele de nevoi personale aflate in prtofoliul bancilor comerciale.

O dobanda anuala efectiva de 9,8% - acesta este creditul nou, supriza anului 2015 de la Cetelem.

Daca aplici online, poti obtine o pre-aprobare in doar 10 minute, fara batai de cap.

Spre exemplu, pentru un imprumut de 1000 de lei, contractat pe o perioada de 12 luni, rata lunara a creditului ajunge la 96,15 lei. Pentru aceeasi suma contractata pe o perioada de 24 de luni, rata lunara este de 54,50 lei.


Cum procedezi pentru a-l obtine?

Simplu si rapid, in doar 3 pasi:

- folosesti calculatorul online de pe platforma Cetelem si simulezi creditul tau. Afli astfel cat va fi rata lunara pe care o vei avea de rambursat.

- printezi documentele rezultate in urma compeltarii formularelor online la care atasezi actul de identitate, extrasl de cont, adeverinta de venit si fisa fiscala.

- trimiti documente enumerate mai sus, impreuna u polita de asigurare. Este important sa pastreZi si tu un exemplar din documentele trimise.

Deci, recapitulam documentele necesare obtinerii unui credit nebancar rapid online de la Cetelem:

- copie dupa buletin;
- adeverinta de venit sau fluturasul de salariu, ori cuponul de pensie in original, iar pentru PFA se solicita documentatia specifica;
- documente care sa ateste domiciliul din buletin;
- un extras de cont de la o banca comerciala;
- fisa fiscala pentru anul anterior.

Avantajele acestor credite nebancare foarte ieftine:

- dobanda anuala efectiva de la 9,81%;
- plan de protectie si asigurare;
- dobanda si rata sunt fixe pe parcursul derularii contractului de imprumut;
- pre-aprobarea se obtine in 10 minute prin telefon sau online.

Pentru ca anul nou 2015 care tocmai a inceput sa nu va gaseasca cu buzunarele goale, Cetelem va ofera de asemenea o gama larga de produse financiare, pe langa cel descris de noi anterior. Astfel, puteti sa aplicati, dupa caz si nevoie la: creditul 100% online, creditul on magazin, card de credit ori credit auto.

Inca un pont, prin intermediul Cetelem, puteti sa va achizitionati produsele dorite de la marile magazine (EMAG, FLANCO, DOMO) in mod simplu si rapid.

Deci, noi va uram un an nou cu bucurii, bani si lipsit de griji. Sa fie anul 2015 un an care sa ne aduca credite nebancare ieftine si credite bancare acordate lejer!

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet