Cum poti sa economisesti inteligent?

Nu te gandi doar la credite, gandeste-te si la cum poti sa economisesti


Avand in vedere ca majoritatea subiectelor noastre sunt legate de creditele nebancare, ne-am gandit sa facem astazi o mica "diversiune". Pentru ca in viata nu este bine doar sa cheltui, ci si sa economisesti, ar fi bine sa aveti in vedere si cateva modalitati simple si facile de a economisi eficient, in avantajul dumneavoastra.

O lectie buna despre metode viabile de economisire o gasim la tradeville, o societate cu o experienta de 19 ani in Bursa. TradeVille este un ETF, adica un exchenge trade fund, adica un fond de investitii, ce merg pe expunerea pe grupuri de actiuni. Acest grup de investitii este listat la Bursa de valori Bucuresti.


Un aspect foarte important pe care trebuie sa-l stiti este va Tradeville este un fond de succes, avand in vedere ca la nivelul anului 2013, randamentul ETF BET a fost de 25%.

Avantajele folorisii unui fond de investitii:

- este simplu si rapid, accesibilitatea nesolicitandu-ti cine stie ce cunostinte;
- beneficiezi de comisioane promotionale de 0,25%;
- ai tot timpul la vedere banii tai, deci, stie in orice moment unde iti sunt investiti banii;
- lichiditatea este sustinuta de TradeVille;
- ai acces la plaforme de tranzactionare non-stop;
- ai consultanta aproape in timp real, tu primind raspuns la orice intrebare in maxim 2 minute.

Pentru a incepe sa castigi cu TradeVille, poti sa aplici online la formularul pus la indemana clientilor pe platforma online, ori poti suna la numarul de telefon 0213187555.

tradeville.eu


Structura fondului este urmatoarea:

- 22,5% Fondul Proprietatea;
- 17,7% OMW Petrom;
- 16,2% Romgaz;
- 16% Banca Transilvania;
- 8,36% SCDFEE Electrica;
- 8,2% BRD;
- 5,47% Transgaz;
- 3,82 Transelectrica;
- 1,59 Nuclearelectrica.

Evident, orice investitie presupune existenta unui risc, riscuri datorate fluctuatiilor de preturi, incertitudini la nivelul dividedelor, fluctuatii la nivelul randamentelor, fluctuatii ale cursului de schimb.

In fine, dupa parerea noastra, puteti sa luati in calcul o astfel de economisire, chiar daca usor riscanta, avand in vedere ca dobanzile actuale practicate de bancile comerciale din Romania sunt extrem de mici, uneori neacoperind nici macar comisioanele percupute pentru tinerea unui depozit.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet