Este accesarea unui credit rapid in 2014 mai greoaie decat anii trecuti?

Multi oameni ne intreaba daca s-au inasprit conditiile de acordare a creditelor nebancare in 2014, fata de anii precedenti.


Primim in fiecare zi email-uri de la cititorii nostri, multe dintre ele fiind axate pe solicitari de credite, care evident nu-si pot gasi la noi decat sugestii si pareri, insa, sunt si intrebari despre modul de accesare al imprumuturilor nebancare.

Multe solicitari vin din directia celor inscrisi in Biroul de Credit, deci a rau-platnicilor bancilor, cei care au restante la credite mai vechi. Acesti oameni doresc sa se imprumute din nou, gasind in IFN-uri ultima salvare.

Gasiti mai multe informatii despre creditele nebancare in 2014 pe site-ul nostru: Credite IFN

Evident, nici IFN-urile nu sunt dispuse sa imprumute niste rau-platnici, cel putin nu toate IFN-urile, pentru ca, exista si in domeniul nebancar exceptii. Aceste exceptii deriva in principal din modul cum fiecare firma considera sa-si acopere riscurile, unele mizand exclusiv pe varianta de dobanda mare, nu pe veniturile clientilor si pe buna-credinta a acestora vis-a-vis de rambursarea altor credite.

Multi oameni ne-au intrebat de asemenea, daca accesarea unui credit rapid in 2014 este mai dificila decat era in anii trecuti. Raspunsul este unul pozitiv, dupa parerea noastra, in principal pentru ca, toate institutiile financiare s-au raliat normativelor BNR si legilor in vigoare, care prevad exista unui grad maxim de indatorare, deci, nu mai sunt permise creditele doar cu buletinul, avand in vedere ca doar prin viu grai nu pot sa justifici un venit minim necesar pentru a-ti acoperi respectivul grad de indatoare, ci ai nevoie si de o adeverinta de venit.

Deci, procedurile s-au simplificat mult in acordarea creditelor nebancare, mai ales datorita posibilitatilor din ce in se mai des intalnite de accesare online, totusi, rigorile parca au crescut si la aceste societati nebancare, probabil datorita pierderilor suferite din cauza neasigurarii riscurilor din anii precedenti.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro