Credite rapide pentru fiecare, cu castiguri saptamanale

Creditele bancare de la BCR vin cu oferte tentante


Astfel, una din trei solutii de creditare de la BCR, in perioada 22 august - 15 septembrie 2014, iti poate aduce un premiu de 10.000 de lei saptamanal, ori marele premiu, o masina.

Credite simple pentru fiecare gasiti la BCR. BCR ofera clientilor imprumuturi rapide fara garantii pentru 5 ani, fara avans, fara justificarea utilizarii banilor.

La BCR ai o promotir foarte buna la trei clase de imprumuturi: cardul bun de plata, creditul Divers BCR si Creditul pentru Casa. Toate trei variantele iti pot aduce un premiu saptamanal de 10.000 de lei sau o masina.

Daca aplici pentru cardul bun de plata, obtii o restituire de 10% la cumparaturi, in benzinariile OMW din tara si din afara. De asemenea, poti primi 2% inapoi la orice cumparaturi in magazinele de haine, la restaurante, la utilitati, calatorii si cluburi. Cardul Bun de Plata iti ofera 12 rate fara dobanda la partenerii BCR. Cardul Bun de Plata poate fi folosit in orice mangazin din tara si strainatate, cu el se pot face plati pe internet, plati prin ATM, poti sa-ti reincarci cartelele de telefon, poti sa-ti incarci cardurile de transport RATB ori poti sa retragi numerar de la bancomate, in limita a 40% din plafonul ce-ti este dedicat.

Daca alegeti creditul Divers BCR, obtii un sistem de rate fixe si o dobanda de la 8,5% pe an, 0 comision de analiza, o asigurare de viata gratuita. Pentru a aplica la acest credit bancar rapid ai nevoie de 3 acte. Dobanda anuala efectiva dedicata creditul Divers BCR are urmatoarele valori: 9,60% pe an, pentru un credit pe maxim 3 ani, 10,08% pentru un credit intre 3 si 5 ani si o dobanda de 9,95% pentru un credit contractat pe o perioada cuprinsa intre 5 si 10 ani.

Daca vreti sa va cumparati o acasa si optati pentru creditul pentru casa de la BCR, veti obtine pentru o perioada de 5 ani rate fixe cu o dobanda de 5,25% pe an, comision de analiza 0, comision de administrare 0, aprobarea creditului poate fi facuta cu 120 de zile inainte de gasirea locuintei, deci, vei avea timp sa-ti cauti casa dorita in acest timp.

Pentru a beneficia de promotia BCR la aceste trei tipuri de finantari, promotia derulandu-se in perioada 22 august - 15 septembrie 2014, trebuie sa alegi una din solutiile de creditare si sa alegi sa-ti primesti salariul ori pensia la BCR.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro