Credite rapide garantate cu o masina

Ai o masina? Iei Credit! N-ai masina? Nu iei credit!


Credite rapide cu garantii auto am mai intalnit noi in piata, insa, clienti mai putin.

Probabil multi dintre dumneavoastra ati citit diverse povesti pe forumuri despre persoane ce s-au angajat intr-un credit, fie ca debitor fie in calitate de co-debitor, iar rezultatul a dus la diverse pierderi ale persoanei in cauza, motiv pentru care oamenii sunt in general reticenti cand vine vorba de creditele cu garantii.

Si totusi, exista o categorie aparte de cetateni ce ar da orice sa faca rost de bani, ar apela chiar la aceste credite rapide garantate, uneori fara sa-si analizeze in vreun fel posibila lor stare financiara pentru viitor, daca vor fi capabili din punct de vedere financiari sa-si ramburseze imprumutului, si drept urmare, sa recupereze garantia.

Ei bine, noi nu suntem in masura sa va spunem ce sa faceti. Noi incercam sa va tinem la curent cu toate posibilitatile de finantare din piata, in special pe partea de nebancare, insa, nu ne lepadam nici de credite bancare rapide si facile.

In aceasta idee va prezentam astazi o alta posibilitate de finantare, anume creditele rapide cu garantii auto.

Astfel, societatea TCI Global Expert SRL ofera credite rapide cu garantii auto. Conform activitatii principale din certificatul de inregistrare, anume cea de acordare de credite cu primire de gaj, respectiv amanetare prin case de amanet, aceasta societate este autorizata sa acorde astfel de imprumuturi, deci, nu este nimic ilegal.

Firma mai sus mentionata este in fapt o firma de amanet auto din Bucuresti ce ofera bani imprumut in cazul in care aveti o masina pe care o lasati drept gaj. Amanetul auto "Auto Credit" inseamna in fapt un imprumut rapid de bani obtinut in urma garantarii acestuia cu un autoturism.

Poti sa primesti banii in 2 ore pentru ca toate operatiunile se desfasoara in mod rapid, evaluarea facandu-se de un specialist, notarizarea contractului de imprumut si implicit acordarea creditului realizandu-se pe loc.

Primul pas este sa sunati la amanet, sa descrieti masina detinuta, iar daca specialistii sunt de acord, va puteti prezenta cu masina pentru evaluare si intocmirea actelor. Totul se poate realiza printr-un singur drum la Auto Credit, implicit semnarea contractului de imprumut si a documentelor de lasare in garantie a autoturismului.

Cu Auto Credit masina ta este in siguranta, firma asigurandu-ti acest fapt printr-o supraveghere video si prin paza autorizata.

Imprumutul se obtine pe loc, deci, de la Amanet plecati cu banii in mana.

Rambursarea imprumutului se face conform contractului, iar daca nu achiziti imprumutul in perioada respectiva, mai poti solicita o perioada de 30 de zile de gratie. Evident, daca nici dupa cele 30 de zile nu-ti respecti contractul de imprumut, masina iti este luata.

Am mai spus mai sus, aceasta firma este certificata de BNR sa desfasoare activitati de amanet, deci, tot imprumutul cu garantie auto se deruleaza in mod legal si corect.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet