vineri, 11 iulie 2014

Credite rapide la preturi avantajoase

Firmele nebancara acorda si credite rapide la dobanzi convenabile


Cand auzi de credite rapide, primul gand te duce la niste dobanzi foarte ridicate, deci la niste preturi deosebit de ridicate pe care le-ai avea de plata. Ei bine, chiar daca in piata financiara din Romania sunt multe societati nebancare ce acorda astfel de imprumuturi, la dobanzi ametitoare, totusi, mai sunt si exceptii.

Daca te informezi suficient si compari preturile acestor credite rapide din piata, poti sa obtii un imprumut in conditii foarte avantajoase, fara mari batai de cap.

Cand vine vorba de preturile acestor imprumuturi, stim cu totii ca multe firme non-bancare depasesc masura, unele, in special cele ce practica acordarea de credite pana la salariu, afiseaza niste dobanzi anuale efective de-ti iau mintile, de ordinul a 5.000-10.000 %. Ei bine, pentru o suma de bani contractata pe termen scurt, de ordinul a cateva zile, acesta este ordinul dobanzii percepute, care se exprima in dobanda anuala efectiva, pentru ca acesta este stasul de creditare in Romania.

Si totusi, lasand la o parte aceste justificari ale unor preturi destul de mari pentru creditele rapide, trebuie sa stiti ca in piata nebancara din Romania, puteti sa gasiti si credite rapide la dobanzi convenabile, deci la niste dobanzi accesibile.

De exemplu, Cetelem, cea mai mare societate nebancara din piata, foera clientilor credite rapide online la o dobanda anuala efectiva incepand de la 9,9%, deci mai mica decat cea perceputa de bancile comerciale pentru creditele de nevoi personale.

De asemenea, un alt produs acceptabil ca pret este si Cashexpres, marca a Garati Credite de Consum, o oferta buna, chiar daca usor mai ridicata ca pret, totusi, merita pe termen mediu si lung, mai ales ca prin Cashexpres poti imprumuta si sume mari de bani.

O alta varianta de a face rost de bani la preturi bune este reprezentata de creditele cu garantie. Aceste forme de imprumut sunt printre cele mai ieftine din piata, avand in vedere faptul ca riscurile sunt asumate partial de garantia pe care o depune solicitantul de credite.

Faceți căutări pe acest blog