Credite doar cu buletinul de la amanet

Casa de amanet Tezaur ofera credite doar cu buletinul


Credite doar cu buletinul puteti sa gasiti cate poftiti la Casele de Amanet. De exemplu, Casa de Amanet Tezar este una din cele mai cunoscute si mai renumite Case de Amanet din Romania, iar la aceasta societate puteti gasi si ceea ce va intereseaza, adica imprumuturi doar cu buletinul, insa, doar daca detineti un bun de valoare pe care sa-l lasati drept gaj..

Cu o retea foarte dezvoltata de agentii in Bucuresti, si cu o continua evolutie in teritoriu, Casa de Amanet Tezar ofera clientilor sai servicii complexe, de la imprumuturile urgente pe loc, pana la schimb valutar.

Casa de Amanet Tezaur isi bazeaza activitatea pe profesionalismul angajatilor, oferind clientilor servicii de calitate, experiente placute, de respect reciproc. Toate aceste atuuri isi au originea in practica de instruire a personalului angajat, fapt desmonostrat de insasi situarea in piata a Casei de Amanet Tezar, destul de cunoscuta de clienti.

Asa cum aminteam mai sus, Casa de Amanet Tezar are in portofoliu atat serviciul de creditare cat si cel de schimb valutar.

Creditele urgente (nebancare) sunt sistematizate astfel: credit amanet aur, credit amanet obiecte, credit de nevoi personale. Pe langa aceste forme de imprumut urgent nebancar, mai exista si schimbul valutar.

Fiecare tip de credit in parte poate fi definit ca o forma de imprumut in care se solicita o anumita garantie, fie obiecte din aur, fie alte tipuri de obiecte.

Pentru a obtine un imprumut urgent amanetand diverse obiecte trebuiesc urmasi niste pasi:

- se evalueaza obiectul, dupa o fisa de evaluare: tablouri, ceasuri de lux, autoturisme sau obiecte de arta); fiecare obiecte in parte este fotografiat si evaluat;

- se face un contract de garantie, dupa ce s-a realizat evaluarea; contractul se incheie pe o perioada de 30 de zile, timp in care tu vei beneficia de un comision de imprumut foarte bun;

- partea de rambursare a creditului, ori dupa caz, de prelungire a contractului. Daca clientul achita suma de bani imprumutata si comisionul aferent, bunulul ce a constituit garantia ii este returnat priprietaturului, ori daca acesta alege sa prelungeasca contractul de imprumut, poate sa achite doar comisionul aferent creditului.

Orice imprumut urgent, contractat prin lasarea unui garantii, adica a unui obiect amanetat, ai nevoie doar de buletinul de identitate si de o garantie, care, asa cum spuneam mai sus, poate fi: o bijuterie de valoare, un obiect de valoare, tablouri, ceasuri, bijuterii de aur, obiecte de arta, antichitati de valoare, etc. Pentru un asemenea credit pe termen scurt, n-aveti nevoie de carte de munca, nici de adeverinta de salariu ori alte documente solicitate de societatile financiare in mod obisnuit la acordarea unui imprumut.

Obiectele lasate drept amanet vor fi in depplina siguranta cu Tezaur, aceasta Casa de Amanet oferind clientilor transparenta maxima si calitate exceptonala a serviciilor oferite.

Daca vrei sa accesezi un imprumut urgent, poti sa incepi o evaluare online a obiectelor pe care ai de gand sa le lasi drept garantie. Casa de Amanet Tezaur va pune la dispozitie un formular - fisa de evaluare, pentru diverse tipuri de obiecte: tablouri de colectie, masini, oniecte de arta si ceasuri de lux. In functie de tipul obiectului pe care doresti sa-l amanetezi, completezi un formular de evaluare corespunzator si astfel poti afla simplu, online si direct de la tine de acasa, ce suma poti imprumuta.

Avantajul major al Caselor de Amanet este acela ca poti obtine imprumutul pe loc, doar cu buletinul, fara carte de munca, fara adeverinta de venit rori alte documente. Nu conteaza ca esti restantier al altor credite, daca esti inscris in Biroul de Credit ca rau-platnic ori restantier.

Pentru aur si obiectele din aur veti gasi un calculator aur pe site-ul Casei de Amanet Tezaur, prin care va puteti stabili exact suma pe care o puteti obtine astfel. Contractul de imprumut se incheie pe o perioada de 30 de zile, comisionul pe care veti avea de plata variaza intre 0,3 si 0,1% pe zi.

Daca aveti nelamuriri le puteti obtine direct de la Casa de Amanet Tezur, sunand la numarul de telefon 0212224492, programul agentiilor Tezaur este: de luni pana vine de la 9 la 18, iar sambata de la 9 la 14.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro