Solutii de creditare chiar si pentru rau-platnici

Imprumutul urgent de la Amanet, solutia practica pentru rau-platnici


Daca esti restantier, insa vrei sa faci rost de bani, poti sa apelezi cu incredere la Casele de Amanet. Acestea functioneaza mai nou ca orice Institutie Financiara Nebancara, iar pe langa acest fapt, ofera si credite de urgenta intr-un mod mult mai simplu, mai lejer si mai putin restrictiv decat o fac IFN-urile clasice ori bancile.

De la Casa de Amanet poti obtine un imprumut urgent pe loc, cu conditia sa detii un bun de valoare care sa acopere procentual suma de care ai nevoie. In general, Casele de Amanet accepta bijuterii din aur, din argint, ceasuri, tablouri, alte obiecte de arta, electronice, autoturisme, motociclete. De ceva vreme, prin lege, nu se mai accepta amanetarea unor imobile, doar lucruri mobile.


Imprumuturi rapide cu garantii auto, autoturisme, utilitare, camioane, utilaje, obiecte de arta, tablouri, bijuterii cu pietre pretioase, diamante, bijuterii din aur si argint. Aceasta este oferta unei Case de Amanet relativ nou in piata, este vorba despre MC Amanet.

MC Amanet functioneaza sub egida Mares Credit SRL, o societate, casa de amanet al carui obiect de activitate consta in gajul ori ofertarea de imprumuturi rapide cu garantii materiale, de genul auto, camioane, utilitare, bijuterii, etc.

Imprumutul rapide de la MC Amanet se acorda pe loc sau in maxim 24 de ore, de de la semnarea contractului, in conditii simple lejere si foarte avantajoase, cu negociere pentru fiecare client in parte.

MC Amanet se gaseste in Bucuresti, Bd-ul George Cosbux, nr. 119, iar detalii despre oferta lor de imprumuturi rapide gasiti si la telefonul 0720429556, programul de lucru fiind de luni pana sambata de la 9 la 19.

Cum se procedeaza pentru obtinerea unui imprumut in regim de urgenta?

- clientul se prezinta cu bunul, acesta fiind evaluat rapid de catre specialistii MC Amanet;

- plata se face pe loc, adica, imprumutul il iei dupa ce se face evaluarea, iar daca e vorba de o suma mai mare de bani, poate sa dureze pana la 24 de ore;

- comisionul este negociabil, in functie de valoarea contractului incheiat;

- ai 5 zile de gratie fara dobanda, dupa ce expira contractul;

De exemplu, in cazul amanetului auto, conditiile si comisioanele sunt urmatoarele:

- contractul de imprumut se incheie pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire

- comisionul este de 0,33% pe zi

- se ofera pana la 70% din valoara de piata a bunului amanetat.

Actele necesare pentru un astfel de imprumut rapid garantat cu un autoturism:

- buletinul de identitate
- actele de inmatriculare ale autoturismului si celelalte acte: carte, talon si istoric (act de achizitie, contract de vanzare cumparare, etc). Aceste acte raman in custodie pana la incheierea contractului, adica pana la rambursarea integrala a imprumutului.

Durata contractului de imprumut este de minim 10 zile si de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

Asa cum spuneam la inceput, aceste imprumuturi urgente sunt accesibile si rau-platnicilor, restantierilor institutiilor nebancare sau bancilor, pentru ca la Casa de Amanet nu ti se cer dovezi despre buna ta credinta legata de alte imprumuturi mai vechi.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro