Credite rapide online fara garantii pentru studenti

Creditul rapid online Work & Travel de la BRB destinat exclusiv studentilor


Incercand sa fie alaturi de studenti in incercarile sustinute ale acestora de a-si realiza obiectivele legate de studii, BRD pune la bataie credite rapide fara garantii, pe care studentii le pot accesa online, intr-un mod foarte simplu.

Avantajele acestui tip de imprumut:

- avansul este 0;
- perioada de garatie poate ajunge pana la 14 luni, timp in care studentii platesc doar dobanda, comisioanele si asigurarea, iar creditul propriu zis se ramburseaza intr-o singura transa, la data scadenta;
- poti alege intre doua tipuri de rambursari: fie constanta, fie descrescatoare.

Care sunt caracteristicile acestor credite rapide fara garantii special destinate studentilor?

- Finantare fara nicio garantie, prin care studentii pot obtine pana la 3.000 de euro ori 4.000 de dolari, bani ce vor fi folositi in vederea acoperirii unor cheltuieli de tipul: taxa de program, taxe aferente vizei, costul transportului, alte costuri in cuantum de maxim 15% din total credit.

Ca sa poti accesa aceste credite rapide fara garantii, tu ca student nu trebuie sa detii neaparat venituri, pentru ca banca poate lua in considerare si veniturile unuia sau altuia, ori al ambilor parinti. In acest sens, sunt acceptate o gama larga de venituri, similare celorlalte imprumuturi din piata. Poti obtine sume mai mari de bani daca exista 3 co-imprumutati.

Garantiile solicitate pentru creditul Work & Travel, credit destinat stuentilor, sunt garantii mobiliare asupra conturilor deschise de catre respectivul student la BRD.

Pentru siguranta clientilor, BRD ofera posibilitatea incheierii unei asigurari de viata pentru student si familia acestuia, pentru a exista protejarea lor in cazuri neprevazute, de genul: somaj, incapacitate de munca, invaliditate totala sau deces.

Pentru a aplica pentru un astfel de credit rapid, un student trebuie sa completeze formularul online si va fi contactat foarte rapid de catre un reprezentant al bancii.

Formularul online pus la dispozitie, contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, telefon, CNP, e-amil, trebuie sa selectati un interval orar in care doriti sa fiti contactat telefonic, puteti sa lasati un mesaj si de asemenea trebuie sa fiti de acord (sau nu, daca alegeti sa nu continuati) cu termenii si conditiile, dupa care sa trimiteti acest formular si sa asteptati sa fiti contactat.

Tot pentru studentii, BRD ofera si creditele speciale pentru studii, cu o finantare de pana la 15.000 de euro, fara garantii, ba chiar si pana la 100.000 de euro cu garantie imobiliara. Modul de accesare al acestui credit este la fel ca si la precedentul, fie online, fie telefonic, accesand serviciul Vocalis, fie vizitand o unitate BRD apropiata.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet