Credite de nevoi pentru impliniri personale

Bani rapid prin creditele de nevoi personale VIP


Credite de nevoi personale VIP de la Garanti Credite de consum iti ofera sansa de a-ti indeplini dorintele si sa te bucuri de clipe minunate alaturi de cei dragi. Ce poti face cu banii? De exemplu, poti sa-ti zugravesti casa, ori sa-ti cumperi ceva pentru casa, un aparat de aer conditionat ori un frigider nou sau poti sa-ti reinnoiesti masina de spalat sau asiratorul. Cum mai poti folosi acesti bani? Poti sa-ti planifici vacanta de vara intr-un loc pe care ti-l doresti, sa te relaxezi impreuna cu familia intr-un mod placut. Sunt multe moduri in care poti folosi banii, insa, este traba ta ce alegi sa faci cu ei.

Noi iti spunem ca aceste credite de nevoi personale VIP de la Garanti Credite de consum se obtin usor, iar sumele de bani pe care le poti imprumuta sunt intre 10.000 si 100.000 de lei, evident tinand cont si de venitul tau, venit ce poate fi cumulat cu cel al unui co-debitor, daca al tau nu este suficient pentru suma dorita de tine.

Avantajele acestor credite de nevoi personale VIP:

- conditii de eligibilitate simple;
- accesarea rapida a imprumutului;
- perioada de creditare cuprinsa intre 12 si 60 de luni;
- rata este fixa pe durata contractului de credit;
- nu esti afectat de fluctuatiile cursului de schimb, avand in vedere ca vei obtine un imprumut in lei;
- venitul minim net trebuie sa fie de 1500 lei, iar in calculul venitului sunt incluse si bonurile de masa, se accepta de asemenea si pensiile revizuibile;
- varsta pentru care poti aplica este cuprinsa intre 28 si 69 de ani.

Pentru a solicita un credit de nevoi personale VIP, vei avea nevoie de urmatoarlee documente:

- buletinul de identitate
- extras de cont
- adeverinta de salariu
- fisa fiscala
- cuponul de pensie, pentru pensionari
- decizia de pensionare

Pentru un imprumut de 10000 de lei, contractat pe o perioada de 12 luni, rata lunara va fi de 939,53 lei. Pentru un imprumut de 20000 lei, contractati tot pentru o perioada de 12 luni, rata lunara va fi de 1861,48 lei. Pentru o suma de 50000 lei, pe 12 luni, rata lunara va fi de 4627,35 lei, iar pentru 60 de luni, rata lunara va fi de 1280,71 lei. Pentru un credit de 100000 lei pe o perioada de 12 luni, rata lunara ajunge la 9237,12 lei, iar pe o perioada de 60 de luni, rata lunara ajunge la 2557,17 lei.

Pe platforma online Garanti Credite de consum (https://www.garanticreditedeconsum.ro), veti gasi un calculator de rate online, unde va puteti foarte simplu stabili nivelul lunar al ratelor pe care le-ati avea de plata in cazul in care va hotarati sa imprumutati o anumita suma de bani.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet