duminică, 27 aprilie 2014

Credite IFN de la Premia Finanziaria

Credite nebancare de sorginte italiana pe taram romanesc - Premia Finanziaria


O alta solutie pentru romani de a face rost de credite nebancare: o societate nebancara italiana intrata de curand in piata financiara romaneasca

Incepand din luna martie, cand a fost admisa la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, functioneaza pe piata romaneasca a nebancarelor, societatea Premia Financiaria, IFN inregistrat in Italia, Catania.

Specialitatea acestei Institutii Financiare Nebancare sunt creditele de consum si creditele pentru pensionari, si de asemenea, mizeaza pe sistemul de brokeraj de credite.

Sistemul de acordare al creditelor de consum pentru salariati functioneaza pe principiul retinerii din salariu, deci, imprumutul se realizeaza cu acordul angajatorului, iar ratele lunare sunt retinute direct de catre acesta si platite catre creditor, in speta catre Premia Finanziaria.

Creditele nebancare acordate de Premia Finanziaria sunt garantate, iar garantia trebuie sa reprezinte 3,25% din suma imprumutata, cu alte cuvinte, este vorba de un credit in totalitate garantat. Daca salariatul activeaza la respectivul loc de munca al carui angajator i-a acceptat imprumutul de catre Premia Finanziaria, deci, va transmite lunar rata catre acest creditor, lucrurile merg bine si plata se face integral in acest mod, daca insa, angajatul este dat afara, creditorul isi recupereaza investita din garantia pe care a depus-o imprumutatul.

Premia Finanziaria functioneaza incva din anul 2007 in Italia, in regiunea Catania, si este cunoscut ca un important intermediar de credite.

Reprezentantii acteui broker de credite sunt de parere ca piata romaneasca a IFN-urilor este una subdezvoltata, motiv pentru care este loc de cresitere subsantiala in urmatorii ani.

Pe piata romaneasca de brokeri de credite, de departe cel mai "sus-pus" este Kiwi Finance ce depaseste cu mult alte societati de brokeraj din domeniu.

Faceți căutări pe acest blog