vineri, 11 aprilie 2014

Bani rapid fara batai de cap pe un card complet

Vrei sa faci rost de un imprumut rapid de bani? Acceseaza chiar acum un card de la ING!


Principala cerinta a acestui tip de imprumut rapid este aceea de a incasa salariul intr-un cont ING Bank.

Astfel, daca te decizi sa faci rost de bani rapid, poti oricand sa apelezi la un card complet, iar ING iti poate dubla salariul pe tot anul. Asta da oferta!

Daca pana in 31 mai 2014 accesezi aceasta oferta, si-ti aduci salariul la ING (adica alegi sa incasezi salariul intr-un cont deschis la ING Bank), vei intra in promotia mentionata anterior, anume, aceea de a ti se fi dublat salariul pe un an de zile.

Ce trebuie sa faci?

- in primul rand trebuie sa aplici pentru ING Card Complet si sa obtii cardul dorit, apoi sa primesti cel putin 2 salarii in contul tau ING, cel putin doua salarii.
- in al doilea rand, astepti tragerea la soriti din care poti sa obtii un nou salariu echivalent celui actual, pe timp de un an de zile, in limita maxima de 120.000 lei, adica 10.000 lei pe luna, timp de un an.

Pentru cei mai putin norocosi, exista extrabonusiri, astfel: 10 premii mici de 3.000 lei.

Care sunt avantajele acestui card?

- ai 0 comision de administrare
- este un produs comod si rapid
- ai un bonus lunar de 2% din plata facturilor efectuate cu acest card
- daca iti treci salariul prin ING, vei obtine niste dobanzi foarte avantajoase.

Pentru acest card de credit poti aplica online, trimitand prin intermediul unui formular online, datele tale personale (nume, prenume), email, telefon, CNP, oras, sucursala ING la care doresti sa aplici. Urmeaza sa trimiti datele completate online si sa astepti sa fi contctat de un reprezentant ING.

O alta oferta interesanta de creditare este ING credit card, un card prin intermediul caruia poti sa faci cumparaturi timp de un an de zile, fara dobanda. Vrei sa ai un an de shopping fericit? Alege cardul de credit ING.

Si pentru acest card de credit poti aplica online.

Deci, iata doua variante foarte tentante de la ING, variante de creditare prin intermediul unui card de credit, foarte avantajoase si mai ales foarte rapide, deci, modalitati simple de a face rost de bani urgent.

Faceți căutări pe acest blog