Credite rapide nebancare CashExpress

Ralfi IFN va ofera imprumuturi rapide, de tipul CashExpress


CashExpress inseamna credite rapide fara batai de cap. Daca ai nevoie de o suma de bani si n-ai de unde sa imprumuti, poti sa apelezi la acesta forma de creditare.

Creditele rapide CashExpress nu te conditioneaza in privinta utilizarii banilor, tu poti sa-i folosesti pentru orice ai nevoie.

Venite ca o creatie marca Garanti Credite de Consum, adica Ralfi IFN, aceste credite rapide de tipul CashExpress, servicii financiare nebancare, ne ofera sub sloganul "Pusculita vine la tine" imprumuturi fara batai de cap, la o dobanda avantajoasa, intr-un timo foarte scurt. Poti sa primesti raspuns la cererea ta de credit in doar 24 de ore; nu este nevoie de avans, nu este nevoie de garantii. Daca vrei sa economisesi timp si bani, CasExpress vine la tine acasa ori la birou si te ajuta sa obtii imprumutul dorit. Poti sa utilizezi, in cazul in care adeverinta de venit nu-ti permite sa accesezi suma dorita de tine, un co-debitor. Astfel, chiar daca imprumutandu-te, gradul de indatorare ar fi mult prea mare raportat la veniturile tale lunare, tu poti sa sumplinesti aceasta indatorare prin aducerea unui co-debitor.

Drept urmare, pusculita vine la tine rapid, iar tu alegi creditul potrivit. In portofoliul CashExpres exista trei tipuri de imprumuturi:Creditul Comod, Creditul Prietenos si Creditul Generos.
Primul, Creditul Comod destinat persoanelor ce vor un imprumut rapid intre 1000 si 30.000 lei. DAE-ul acestui imprumut incepe de la 37,79%, comisionul de analiza este de 95 lei si comisionul de administrare lunara porneste de la 10 lei. Pentru a putea obtine insa acest imprumut rapid, trebuie sa tii insa cont si de criteriile de eligibilitate. Cerintele sunt diferinte pentru fiecare produs financiar in parte. Creditul Comod este cel mai usor de obtinut. Trebuie doar sa ai intre 21 si 69 de ani, venit justificabil cu acte de minim 700 lei daca esti salariat sau 600 lei daca esti pensionar si vechime in munca de minim 6 luni la locul actual de munca si 18 luni vechime totala in munca.

Pentru o suma mai mare de bani, poti alege Creditul Prietenos, ce iti ofera intre 20.001 lei si 100.000 lei. Acest credit are DAE mai mic, de doar 20,08%, comision de analiza de 200 lei si comision de administrare lunara de la 87 lei. Desi este mai avantajos, pentru a-l accesa insa, cerintele sunt un pic mai mari. Trebuie sa ai intre 27 si 69 de ani, venit minim in acte de 1500 lei si vechime in munca de minim 6 luni la locul actual de munca si 18 luni vechime totala in munca.

Produsul cu dobanda cea mai redusa este Creditul Generos. Cu acest tip de produs poti lua un imprumut intre 50.001 si 100.000 lei, cu DAE de la 15.89%, comision de analiza de 200 lei si comision lunar de administrare de la 125 lei. Este, intr-adevar, un credit generos, dar si cu cerinte un pic mai mari. Pentru a-l obtine trebuie sa ai intre 27 si 69 de ani, minim 2000 lei venit in acte si vechime in munca de minim 6 luni la locul actual de munca si 18 luni vechime totala in munca.

Dupa cum puteti observa, CashExpress chiar isi respecta sloganul: "Pusculita vine la tine", oferind clientilor credite rapide nebancare, permisive, lejere, fara batai de cap si mai ales, la dobanzi foarte avantajoase.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet